cnm sabah aksam bir tatli kasigi. ben gec uyaniorm bazen tok bazen ac karnina yiyorm. aksamkijide yatmadan once yiyorum midem bulana bulana
iki tane koymussun biri cift cizgi oteki silik nezaman yaptin her ikisinide ??Yok cnm bugun yaotim boyle cikti
iki tane koymussun biri cift cizgi oteki silik nezamustekini dun yaptin alttakinide bugun yaptim cnm tam dun iliski oldu
silik olan dundu yani ? koyu olan bugun oylemi ? tamam ozaman yarin catlar yumurtlar. cift czgiyi gordukten 36 48 saat sonra catliyor canim. aksam tkrar yap kontrol et siliklesene kadat kacirmaİlkini dun yaptim ikincisini de bugun yaptim cnm ama biz dun iliski oldu ama ben boyle olucani bilmiyrdum
Aslinda cnm bn adetim 35 gunde bi oluyo yumurtlamada 21. Gun oluyo ama bnm 14. Gun oldu o da tesadufen kasiklarim agridi ve akintim sivi gibi geldi cok gekdi dedim bi test yapiyim oylesine dedim boyle cikti iste :)silik olan dundu yani ? koyu olan bugun oylemi ? tamam ozaman yarin catlar yumurtlar. cift czgiyi gordukten 36 48 saat sonra catliyor canim. aksam tkrar yap kontrol et siliklesene kadat kacirma
cnm sabah aksam bir tatli kasigi. ben gec uyaniorm bazen tok bazen ac karnina yiyorm. aksamkijide yatmadan once yiyorum midem bulana bulana2 gunum kaldi bugun 10 gun oluyo yiyeli sagli sollu batmalarim var sanirim cifter cifter yumurtlucm
ucuzde olur cnm ah olsa keske cifter cifterTamam canım sagol. Hadi bakalım inşallah gelsin ikizler :) :)
bos gecme degerlendir cnm yarinAslinda cnm bn adetim 35 gunde bi oluyo yumurtlamada 21. Gun oluyo ama bnm 14. Gun oldu o da tesadufen kasiklarim agridi ve akintim sivi gibi geldi cok gekdi dedim bi test yapiyim oylesine dedim boyle cikti iste :)
Evet cnm olduİğne olduktan sonra ki gün ilişki oldu mu
Cnm catlamis olabilir o zaman... bi de bisey soracagim, doktor nasil karar verdi catlatma ignesine mesela.. yumurtalarinin durumuna goremi? Klomen mi kullandin oncesinde..
Canım cok stes ediyorsun biraz sakin ol olmuştur insallah oluruna bırak biraz bende oldum bu kadar şeyler düşünmedim lütfen sakinKızlar sizce bu iğneden sonra çatlamama ihtimali varmı ya ben anlamam gtti sevincm kursağmda kald buyumş diye sevndm bidah çatlama ağrs falnda olmadı
durumun neydi seninyine bu beyaz akıntı başladı
tamam canım inşallah Rabbim nasip ederEvet cnm oldu
bata 8 gün kaldı beyaz akıntım vardurumun neydi senin
Tmm cnm hayirlisi olsun hakkinda. Benim bi tanidigim da 2 ay klomen kullandi sonra da catlatma ignesi oldu o yuzden sordm klomen mi kullandn diye:) ben yeni yeni ogreniyorum da.. peki neden klomen kullandin yani doktor neden oyle bi karar verdi paylasabilirmisin cnmEvet cnm klomen kullandm ikitane buyudu bende çk istediğim acele ettğim için yapt saolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?