- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
kizzz Allah senii hani beklicktin sabirsiz senii bu normal testt erken gebelik degil. ayricaa biraz daha bekle batini belli olmazzzzİşte bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizzz Allah senii hani beklicktin sabirsiz senii bu normal testt erken gebelik degil. ayricaa biraz daha bekle batini belli olmazzzzİşte bu
Can'ım bu erken gebelik değil bunda çıkması için çok erken dahaİşte bu
Ay bunlara bakınca benim değerim düşük geliyor banaCanim 500 ile 1000 arası vajinal ultrason ile
5000 oldugunda karindan bakılan ultrason ile gözüküyor
Acele ettin maden yarin yada diger gün erken gebelik testi yap canim bunda negatif çıkması normal çünkü batina 5 gün varİşte bu
Yaaa stres yapma kuzum degerin artti. Ters bir durum olsa artmazdi zaten. Hersey normal korkmaAy bunlara bakınca benim değerim düşük geliyor bana
öle yapcam artıkk belkide hiç bişey yoktur..Acele ettin maden yarin yada diger gün erken gebelik testi yap canim bunda negatif çıkması normal çünkü batina 5 gün var
kizzz Allah senii hani beklicktin sabirsiz senii bu normal testt erken gebelik degil. ayricaa biraz daha bekle batini belli olmazzzz![]()
Canım belirtiler ine gore olması lazim. Şimdiden bozma moraliniöle yapcam artıkk belkide hiç bişey yoktur..
Can'ım hala sancın var mı benim ara ara geliyorYaaa stres yapma kuzum degerin artti. Ters bir durum olsa artmazdi zaten. Hersey normal korkma
cicekkokusu 30 kasım dı. onunki geçti belli olmuştur .
birde @minnieminnie 1 aralıktı... en yakınn...
sonra ben 6 aralık..
sonramerve_mm 7 aralık seninki de 7 aralıktı dimi @fTMNrsRKY
Le cnm biraz daha akıntı ne durumdaben test yaptım ama tek çizgidayanamdımmm
normall..fazlalaşma yok..Be
Le cnm biraz daha akıntı ne durumda
inşallah önümüzde ki ay hamiş kalırsınn.. üzme kendini ..cnm ben regl oldum dün...
sizden iyi haberler bekliyorum inşalla kızlarr :)mavis_61 @fTMNrsRKY
merve_mm
Minesuu
Annesiym ve hatırlamadıklarım
![]()
inşallah canımm ya ben hiç bu kadar kasık ağrısı çekmedim hayırlısı..Canım belirtiler ine gore olması lazim. Şimdiden bozma moralini
ya ben de bu konuyu çok düşündüm minesucum ama bana doktor rahmin ters dememişti heralde rahim duvarın geride demişti. kafam karıştı zaten o yüzden aynı doktora gitmicem farklı doktora gitcem ona sorcam bakalım ne diycek...cicekkokusu cnm moralini bozma. sana bi tiyoo vercm ikimizinde rahmi ters yaa arastirdim hamis olmak icin pozisyonlari. biz iliskiye girerken erkek arkadan yaklamasi gerekiomus dizlerimizin uzerinde durckmisiz anladin mi dedigim poziyonu
vee herkesss sirt ustu yatip beklerken biz yuz ustuu yataktan asagi sarkcak misizzzz
ben uyguladim insallah tutarr
![]()
kizz rahim geriye donuk iste benim de oyleee ters dedigim bu zaten. adetinin 3. gunu git hormonlarina falan baktir iyiceya ben de bu konuyu çok düşündüm minesucum ama bana doktor rahmin ters dememişti heralde rahim duvarın geride demişti. kafam karıştı zaten o yüzden aynı doktora gitmicem farklı doktora gitcem ona sorcam bakalım ne diycek...
Ay inşallah tutmuştur cnm benim herkesin gönlüne göre olsun inşallah
Eskisi kadar sık degil canim. Birde sancı degilde batma gibi oluyor ara sıraCan'ım hala sancın var mı benim ara ara geliyor
kizz rahim geriye donuk iste benim de oyleee ters dedigim bu zaten. adetinin 3. gunu git hormonlarina falan baktir iyiceaslinda sorun olmaz dio doktorlar ama olma asamasi uzuyormus herhes oyle demis hatta eskilerrr gobekten cekme yontemi uyguluomus. hakkimizda hayirlisi kuzum
![]()
Benimde sancım 5 sn kadar sürüp bitiyor. Batma Nasıl oluypr canımEskisi kadar sık degil canim. Birde sancı degilde batma gibi oluyor ara sıra