- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
ama takvim 6 haftalik diooooKız doktor âdet tarihine göre 5 haftalik dedi dün hatta 5+0 dedi bu takvim 6 hafta diyor bunada aynı tarihi verdim hangisi dogru sogluyor bende bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama takvim 6 haftalik diooooKız doktor âdet tarihine göre 5 haftalik dedi dün hatta 5+0 dedi bu takvim 6 hafta diyor bunada aynı tarihi verdim hangisi dogru sogluyor bende bilmiyorum![]()
Bizim istemiyormusunee tamam istee sizin icin sabirsizlaniorm ben kendime degilll ayy insallah mavisim yaa senin bebisin olmasini cok istiorm hayatim![]()
nan yerimm seniii ne guzel anlatmiss minnos minnos yaaEvet kuzum oldu yumurtlama sabahı ciddi sekilde hissettim. Benim sabah çatladı eminim. Birde yumurtlama dan 3 yada 4 gün sonra oldu okadar siddetli değildi ama sonra gibek deligime geçti agri sonra memis ucuna![]()
vuruyoedu ağrıda çoktu akıntıda çoktu her lavaboya gittimmi oluyoducnm cok soru soruorm ama bacagina vuruyormuydu agri ve akintin varmiydi gıı![]()
istiorm istemezmiyimmm. ama mavisimimn hep kimyasali olduyaa oyuzden yuzu bu sefer gulsun istiorm cnmBizim istemiyormusun![]()
Yok deqilim lh koyu biraz normale qöre bilenler yorum yapsın dye attımHamile misin bu sonuca göre o zaman
Evet ama yumurta âdet in başlamasıyla gelistigi icin o tarihi baz aliyorlarama takvim 6 haftalik diooooyaa aslindaaa 3 haftalik demi normalde senii yunurtlamana goreee ????
Kiz su gebelik testi ni parcalasaydin ya bizim gibi belki silik milik birseyler vardirLeeennnn şu attıqıımmm fotoyaa bi yorum yapınn![]()
Birde geriye kalan tek ihtimal belki yeni yumurtlayacaksinYok deqilim lh koyu biraz normale qöre bilenler yorum yapsın dye attım
alla alla ...ee ilaç vs verdimi?Güzelim doktor çok iyi bir doktordu bu sefer. Beni bir buçuk saat yanında bekletti normalde benim kanamam çok fazla afedersiniz işer gibi. Doktor zaten çok yüksek değerindeki yok bu kanama ile sıfırlaması lazımdı dedi. O yüzden bi de kendisi yetmedi diğer uzman doktorlara sordu
Yok hatta diğer doktora çok sinirlendi Nasıl sana ilaç yazmadı diye değer 16 ya düşünce haftya gel artık yapacak bir şey yok dedi. İnsanların değeri 173 ten bir günde 0 a düştüğü oluyormus ona şaşırdı herhaldealla alla ...ee ilaç vs verdimi?
Kızz imkansız yeni yumurtlamam o zmn ben yumurtluyorm ardına hemen adet oluyorm.Birde geriye kalan tek ihtimal belki yeni yumurtlayacaksin
canımm benimmm cok saoll hepte yanımda oldunuzz inşallah sende bende hamiş oluruzz inan dualarıma senide katıyorum..ee tamam istee sizin icin sabirsizlaniorm ben kendime degilll ayy insallah mavisim yaa senin bebisin olmasini cok istiorm hayatim![]()
Ah canım Kıyamam Allah razı olsun sendenistiorm istemezmiyimmm. ama mavisimimn hep kimyasali olduyaa oyuzden yuzu bu sefer gulsun istiorm cnmseninde cok mrk ediorm zatennn netlestirin nan artik kendimi unuttum sizi dusunmekten
![]()
Buqn yaptnmı qene cnm test daha belirqinmi?canımm benimmm cok saoll hepte yanımda oldunuzz inşallah sende bende hamiş oluruzz inan dualarıma senide katıyorum..![]()
önemli değill canımm ... iş üçümüzde hamiş oluruzz...Ah canım Kıyamam Allah razı olsun sendenmavis_61 bilmiyordum kusura bakma canım. Belli olacak canım zamani vardır herseyin
nerdesinn senn unuttuk seni vala... yaptım bugün biraz daha iyiydi ama geç kalına foto çekemedimm.. akşam yapıcam bakarız hep beraber..Buqn yaptnmı qene cnm test daha belirqinmi?
Kıızz satıcıı beni unuttun hemennönemli değill canımm ... iş üçümüzde hamiş oluruzz...