Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

Bak ne konusuyoz hep olumlu dusununce ya da kafaya takmayinca gelio bebekler. Sense hem kafayi takiosn hem negatif dusunuyosun. Yapma kuzum bak ben de umutsuzluga dusuyorum cok zaten yapim geregi karamsarimdir ama hep kendimi gazliylrum sonra. Haaaa bide ben bgn preseed aldm :)))
stres plolaktin hormonunu yukselttigi icin bebis olmuyormus oyuzden strs hamilelige engel deniliyor;) aaa cok sevindimm kizz presedd mi aldin sen de hadi bakalim insallah ise yarar :KK15:

kafaya tokadan baska bisiy takmayin gebeşlerr ;) ben uyumaya calisicm optum iyi geceler:anneadayı:

stres plolaktin hormonunu yukselttigi icin bebis olmuyormus oyuzden strs hamilelige engel deniliyor:KK66: aaa cok sevindimm kizz presedd mi aldin sen de hadi bakalim insallah ise yarar :KK15:
Insallah cnm benim allah gonlumuze gire verir bizlere de bebek nasib eder annelij nasib edr insallh... opuyorn herkesi iyigeceler

Ben eskiden çok takıyordum anlatacak kimsem yoktu olanlarda bir zaman sonra sıkıldı benden burası iyi oldu ya

Günaydın cicişleerrr bu ay benden size tırt haberi malesef :)

Eklentiler

• DSC_0601.webp
    DSC_0601.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 61
Tünaydın diyim kızlar yeni kalkmadım haa anca baktm napıyosunuzzz :8:
1cicek3bocek 1cicek3bocek bebeqm uyuyoz biz sende erken qiriyon napalım bu ay benden ümidini kes hiç umudum yok :) bu ay olmassa bende biraz ara vermeyi düşünüyorm
Hemen pes ediyosun testlerinde geldi az da öyle denersin olmazsa ama sen günleri kaçırmadın bu ay

kızlar bıraz daha rahatladım 326 çıktı şimdide doktorum dedı salı gunune keseyı gorruz ıns dedı 100 olur dedı ıns olur
mervecim hadi gözün aydın cnm çok sevindim 1000 de vajinal kese gorunuyor 5000 de karından hadi darısı keseyi görmeye inşallah

kizlar bakin bu duarlari okuyun hangisini istiosaniz ve kenzul arşi mutlaka okuyun. kenzul arşi 7 cuma, cuma vaktinde okursaniz isteginiz oluo Allahin izmiyle ben hergun okuyorm:KK16:Allah kabul etsin sizlerin isimlerinizde soyluoem. mavis_61 mavis_61 cnm bak burda ekledigim esmalarda dusuk olmasin diye okunuyor. hergun oku kisa zaten :KK66: iyi gecelr canlarim yer gok dua ile:anneadayı:Eki Görüntüle 1708197
saoll canımm paylaşım içinn hemen okudumm..:KK5:

Back
X