• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

Kızz hayalii bile yok benimkinde tertemiizz :)
Üstteki dün yaptıqım alttakide buqün
kizz sabah watzaptann attiginda demistim sana silik var die bak herkes dioo o cizhi oraya gelecekkkk:KK60:

Allahim yarabbim ettigim dular kabulnoluyor topiki acarken dua ile acmistim once siz sonra ben diye. hepimiz hamis kaldiniz nan ben haric bide annesyim:KK53::KK14::KK14: annesiyim yak bi cigara ben yaktim :KK14:
Sigara yasak lan bebe var karnında ne biçim anasın sen yeğenimi boğuyon kuzum ya işin esprisi nasipten ote yok hiçbir sebebi yokken insanlar ksç ay kslamıyor sizlerde problem yok ona sevin bak ftmnr yumurta tembelliği ile hamiş kaldı kısmetse oluyor yani vakti zamanı vardır kızın 16 ay sora oldu

Allahim yarabbim ettigim dular kabulnoluyor topiki acarken dua ile acmistim once siz sonra ben diye. hepimiz hamis kaldiniz nan ben haric bide annesyim:KK53::KK14::KK14: annesiyim yak bi cigara ben yaktim :KK14:
Ayy yakabilsem keşke delircm valla

cildiracagimmmmm ben deeeer hamissss olmak istiormmmmmmmmm:KK34:

Sigara yasak lan bebe var karnında ne biçim anasın sen yeğenimi boğuyon kuzum ya işin esprisi nasipten ote yok hiçbir sebebi yokken insanlar ksç ay kslamıyor sizlerde problem yok ona sevin bak ftmnr yumurta tembelliği ile hamiş kaldı kısmetse oluyor yani vakti zamanı vardır kızın 16 ay sora oldu
hamis kalip enin olana kadar cigaraya devammm yoksaaa zaman gecmio :(

İkisinide yazim derken oldu 7/24 işte bilgisayarlayım heycandan burda panik oluyom ız Minesuu Minesuu bizimde olur inş ümidimiz yok belirti yok ama
benim kasik agrim gecti cok sukurr mavisinde oyle olmusss benim umudum yok cnm ocakta insallah ;)

Ayy yakabilsem keşke delircm valla
Canım ben resmi ilk gördüğüm an hamilesin dedim. Icimden öyle gecti burda kime desem doğru cikti. Sen testi daha yakindan görüyor sun tabiki o ayri ama....
Insallah benim hissim dogru cikar

Back
X