- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
hamis olayim gelmem bidaha burayaAnam triplere gelsen de bir hamis ol o zaman çekeceğin var elimden
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamis olayim gelmem bidaha burayaAnam triplere gelsen de bir hamis ol o zaman çekeceğin var elimden
![]()
O zaman bir gelme bacaklarıni Kırarım seninhamis olayim gelmem bidaha buraya![]()
hamis olayim gelmem bidaha buraya![]()
Ben d3 varimkizzz harbidenn senle ben kaldik demi bide annesyim var anam![]()
![]()
anam seni unutttum gııBen d3 varim![]()
anam seni unutttum gııneyse icim rahatladi eccik
![]()
Hahaha kader arkadasim benimanam seni unutttum gııneyse icim rahatladi eccik
![]()
kizzz harbidenn senle ben kaldik demi bide annesyim var anam![]()
![]()
TEST YAPMAYA GİDİYORUMM
BEKLEYİN BENİİİ
Z Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yinenereye gidersen git![]()
Dayanamadın dimi hadi insallahh iyi haberlerle gelTEST YAPMAYA GİDİYORUMM
BEKLEYİN BENİİİ
aynen cnmmmmmZ Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yine
aaaa daha de koyulasmissss kizzzz masallahhhhhh korkmaa hicc bebek sıkıca tutundu sanaaa emin ol bak ne guzel cikmiss. bide bunlar normal test. erken gebelik trstinde daha da koyudurKoyulaş mışmı
Şimdi sağlıkci arkadaşıma gönderdim resmi adet yaklaştığı için böyledir dediZ Zeyert1204 nin hamile olduğuna biz inan bu kız ,nanmadı öldürcek beni çift çizgi gördünmü tamamdır ayy çatlatmayın çerkez damarım attı yine
inşallah kuzumm yaaaaaaa daha de koyulasmissss kizzzz masallahhhhhh korkmaa hicc bebek sıkıca tutundu sanaaa emin ol bak ne guzel cikmiss. bide bunlar normal test. erken gebelik trstinde daha da koyudur![]()