• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak için neler yapmalıyız ?

var sende bisiyler cnmmm ;) hadi insallahhhh bakalim.test yapcn mi yarin :D

Pazartesi yaparım kuzum yarın negatf çıkar zaten çk üzülürüm ozamn gerç napcağmda belli olmaz dualarm sennle ve hepimizle

erkeklerdeki bu erkek bebek tutkusunun hic anlamiorm benim kide oylee
Bende diyorum zaten sen erkek diyip dur kız olursa görcem seni diyorum ( bu arada ben kız istiyorum da ) benimkide ikiz olsun ozaman bir kız bir erkek diyor. Sipariş veriyor sanki :KK70:

Bende diyorum zaten sen erkek diyip dur kız olursa görcem seni diyorum ( bu arada ben kız istiyorum da ) benimkide ikiz olsun ozaman bir kız bir erkek diyor. Sipariş veriyor sanki :KK70:
:D evlat evlattir yaa kiz cocugu olan erkekler ozaman anliomuss sevgiyi ;) saglikli olsunlarda ikincisi erkek olur ne olck :)))

iyi geceler cicisler ;)

Selam kızlar Minesuu Minesuu kız çok uyudun sabaha kadar ne yapcan bende uyumusum iki saat falan sabahlayalim beraber artık.:KK49:
mavis_61 mavis_61 mavisim haklı bu top bana gelmesin de benim net yetmiyor sanırım olmadı baya uğraştım minesuuya rica ettim:KK19: altaylimm altaylimm inşallahhh dediğin gibi bu ay herkes hamis olur inşaAllah:anneadayı:

:KK70: evlat evlattir yaa kiz cocugu olan erkekler ozaman anliomuss sevgiyi :KK66: saglikli olsunlarda ikincisi erkek olur ne olck :)))
Orası öyle kuzum sağlık lı hayırlı evlatlar olsunda Rabbim ne verirse raziyiz zaten. Evladın kızı erkegi olmaz biz işin sakasindayiz :KK19:

Kızlar ben ilk bebişim 7 haftalıkken bırakp gtmişti gtmemesi için dua demiştiniz ne acab ben meryem duas okuyorum başka vrmı

Kızlar ben ilk bebişim 7 haftalıkken bırakp gtmişti gtmemesi için dua demiştiniz ne acab ben meryem duas okuyorum başka vrmı
Canim ben bol bol kenzül Arş okudum ama uzun olanini nette hep kısası çıkıyor mümkünse uzun olanini bul tavsiye ederim

cnm kenzul arsi oku ben hergun okuyorm Allah kabul etsin. bide bu gonderdigimi oku hergun ;) Allahin izniyle olur.
Screenshot_2015-12-05-00-15-22.webp

Son düzenleme:
Kizlar iyi geceler kasiklarimda asiri batma var arkasindan da beyaz akinti olusuyo neyin nesi yasayan varmi bat 4 gun sonra

Back
X