- 12 Ekim 2015
- 5.046
- 5.752
- 198
cnm gecmis olsun cocuga dikkat etBeni unutun bgn oğlanla ilgilenicem toparlanması gerek bnmde aynı şekildefırsat bulursam gelirim öpüldünüz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm gecmis olsun cocuga dikkat etBeni unutun bgn oğlanla ilgilenicem toparlanması gerek bnmde aynı şekildefırsat bulursam gelirim öpüldünüz
Sağol bebikom çıkıp brz c vitamini almam gerek belki öyle toplarcnm gecmis olsun cocuga dikkat et![]()
nasilsin bebisim karnin buyudu muGünaydın kuzucuk![]()
![]()
Büyüdü kız ama benim pis boğazimdan 51 kiloyla hamile kaldim şimdi oldum 54 kilonasilsin bebisim karnin buyudu mu![]()
ohh ohhh ye anamm yee kilon azmis zaten sorun etme bebisim cok yakisack hamislik sanaBüyüdü kız ama benim pis boğazimdan 51 kiloyla hamile kaldim şimdi oldum 54 kilo![]()
hayır canım planlama döneminde etkiliHmm şuan kullanamayz yani
MAŞALLAHHBüyüdü kız ama benim pis boğazimdan 51 kiloyla hamile kaldim şimdi oldum 54 kilo![]()
Ayy inşallah. .. ama doktor ilk kontrol de tek kisilik beslen 2 kisilik degil demiştiohh ohhh ye anamm yee kilon azmis zaten sorun etme bebisim cok yakisack hamislik sana![]()
evet cnm gorunuyor cizgin tebrik ederimKızlar testi yaptim
Hayalet çizgiyi gören var miEki Görüntüle 1710137
sen zaten miniciksin yaaa istedigin gibi ye ic keyfini cikarAyy inşallah. .. ama doktor ilk kontrol de tek kisilik beslen 2 kisilik degil demişti![]()
Hamileligin ilk baslarinda 3/5 kilo normalmis öyle diyorlarda sonra dikkat etmek lazimmisMAŞALLAHH![]()
Evet canım silikte olsa var cift cizginKızlar testi yaptim
Hayalet çizgiyi gören var miEki Görüntüle 1710137
Yok canım kan testi için acele etmicem haftasonu yapıcam bat geçsin bir bugün batin ikinci günüevet cnm gorunuyor cizgin tebrik ederimkan testi yaptir bugun
![]()
Pozitif mi sence .Evet canım silikte olsa var cift cizgin
Senin bat dün muydu ?Yok canım kan testi için acele etmicem haftasonu yapıcam bat geçsin bir bugün batin ikinci günü![]()