- 19 Ekim 2015
- 1.291
- 513
- 73
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar![]()
Yaptın mi bugün testbebek falan yok eminim bundan da eminim silik bile var yok gibi morlm çk bozkk
Yaptın mi bugün test
senin neden bulantin var da diger minnaklarimizin yokkkAman ya ne kötü bir günbulantıyla uyanmak bide özel durumlar var tabi gerginim bgn brz bu modda. Nasıl çıkarım bilinmez
Ben numuneliğim yavrumsenin neden bulantin var da diger minnaklarimizin yokkkhamilelik yaramio sana :) bana verr ben kusmam
![]()
Msj atmış bana watsaptan dun gece
Bana diyodunuz tya nan gelme de diyeGunaydinlarrrr canlarr. ay misafirler gelcz sabahin korunde yaaa deli oldummmuykummm var benimm
![]()
Ne yzmış ay dün kötü olduMsj atmış bana watsaptan dun gece
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazmaNe yzmış ay dün kötü oldu
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazma
Kocası görmüş kızmış yrn dönerim ben sana dedi cvp atma sen dedi bende yazmadım bişi esir mi lan bu kız tepem attı gece gece ya valla atamıyorum üstümden gerginliği mineyle konuşamadık gece oğlan yatırıyordum olay ne bana de hele cnm yada özelden at çok açıksa burdan yazma
Ailevi bi durumu var cnm çok çok açamıyorum ben burada ozeline girdiği için gerekli gorurse kendisi açıklama yapar sizlerenoldu kızcağıza
noldu kızlar kızcağıza kend derdie okuyamadm bile
Ailevi bi durumu var cnm çok çok açamıyorum ben bursa ozeline girdiği için gerekli gorurse kendisi açıklama yapar sizlere
Öyle umuyorum ararsa beni yazarım sizlereanladm cnm umrm düzelmiştir her neyse
1cicek3bocek suan misafir var birazdan gideckler seni aricammm misaitsen