Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri kesin bozukta diğerinde gördünmü silik çizgiBiri bata 3 biri 2 kala ama alttaki bozuk snirsam ikinci cizgi bundada var gozukuyor bozuk olunca saylmiyo demi![]()
aynen hic bisiy belli olmuo ki cizgi falan ben goremiorm vve digeri bozuk yani bendede bozuk cikan cok oldu yarin sabah tkrar yapip atarsin cnmBiri bata 3 biri 2 kala ama alttaki bozuk snirsam ikinci cizgi bundada var gozukuyor bozuk olunca saylmiyo demi![]()
Inşallah canımDun fırlatp attığm teste eve geldm baktm hayalet çizgi oluşmuş çizelgelere baktm 3 haft da 5-50 arasıymş değer bende tam 3 haftaya girince gtmiştm 9 çkmşt umrm kimyasal değildir
Günaydın kızlar![]()
Günaydın tatlımGünaydın kızlar![]()
Inşallah degerin artmıştır canım. Birdaha test yapmadın degilmi?günaydın cnm 2 gün kaldı reglimedehşet içindeyim
Inşallah degerin artmıştır canım. Birdaha test yapmadın degilmi?
Iyi yapmışsın ama sakin olerken gebelik testi aldım predictor cnm bukezde idrarım kaçtı heycandan yok böle bişy :)
Iyi olmaya çalışiyoruz canım sen nasıl sin ? Gorunmedin nezaman dır? Bebiş nasıl ?günaydın topik ailesi nasılsınız
dün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodumIyi olmaya çalışiyoruz canım sen nasıl sin ? Gorunmedin nezaman dır? Bebiş nasıl ?
Iyi bakalim cok şükür keseyi görmüşsün sıra şimdi kalp atışındadün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodumDD şimdi halloldu cnm
MasAllah canım bana da dua et yadün doktora gittim cnm kese göründü 1 hfta sonra gel kalp etışını dinleyelim dedi iş güç ev hali tel faturamı ytıramadım giremişyodumDD şimdi halloldu cnm
Can'ım sen ne zaman gidiyorsun doktoraIyi bakalim cok şükür keseyi görmüşsün sıra şimdi kalp atışında![]()
Pazartesi günü canimCan'ım sen ne zaman gidiyorsun doktora