Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Amin inş cnm kızlar hep kayboldu burda nazar çıko kmse yok
Evet artik kimse girmiyo maalesef bende pek giremiyorum kizim gazli bi bebek ve hep kucak istiyo alistirdik :) defne uyudugunda ya isimi yapiyorum ya da bende uyuyorum

Evet artik kimse girmiyo maalesef bende pek giremiyorum kizim gazli bi bebek ve hep kucak istiyo alistirdik :) defne uyudugunda ya isimi yapiyorum ya da bende uyuyorum
En gzli cnm o gaz yokmu çok fena bisi anliyrm bizde çok çektik

Mrb kizlar.arada giriyorum bende pek fazla girmiyorumkizim 15 aylik oldu.hizla buyuyo.:)iyikide rabbim nasip etmis bu duyguyu tatmisim allahim isteyen herkeze hayirli evlat nasip etsin

Mrb kizlar.arada giriyorum bende pek fazla girmiyorumkizim 15 aylik oldu.hizla buyuyo.:)iyikide rabbim nasip etmis bu duyguyu tatmisim allahim isteyen herkeze hayirli evlat nasip etsin
Oo çok gzl bnm oglmda bugün bir yaşına girdi

Masallah kizlar yine siz arada giriyosunuz ben aylarr sonra nasilsiniz bebitolar nasil ins Rabbimiz tum isteyenlere saglikli bebekler nasip eyler. ben bu topigin bana ugur getirdigine hep inanmisimdir buarada senay ciko kromozom dan haber varmi onlar nasill

Hiç hberimz yok Cnm iyiz sen nasılsın bebis napio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…