Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Canim normal dusunuyorm ama nasipte ne varsa onu yasiycaz
İnşallah normal olur epidural sakin isteme bence DGM yapmakta bisi yok bolca ikincan güçlü ve uzun o kadr bn on beş dk da dgrdum mühim olan sanciya dayanmak onada mecbur katlaniyosun bebeğini düşün yeter yuru bolca dguma yakın hurma ye

Kusura bakma canim anca yazabilyorm son ana kadar dayanicm insallah Allah guc versin bolbol yuruyorum ama artik agri yapmaya basladi baski artti

Kusura bakma canim anca yazabilyorm son ana kadar dayanicm insallah Allah guc versin bolbol yuruyorum ama artik agri yapmaya basladi baski artti
Yalancı sancikarla karıştırma cnm sakin ol yeter o kendiliğinden gelecek ztn

Yalancı sancikarla karıştırma cnm sakin ol yeter o kendiliğinden gelecek ztn
Suan ara ara agrilarim oluyo adet agrisi gii kasigim ve belim agriyo ve kafasi asagi baski yapiyo ozellikle yururken .hayirlisiyla bu gunlerde gececek ve bebiaime kavusucam :)

Yumurtan catlamismi diye kontrole mi gittiniz adet duzensizliginden mi anlasilio
Ben öncelıkle kontrole gıttım hormon testlerıne . Daha sonra doktor 21.gunu gelpregestrona bakalım dedı . baktı yumurtan çatlamamış dedı . Adetın 3.gunu gel test yapacağım dedı ve yumurtanı çatlatmak ıcın klomene başlayacağız dedı ...

Canm doğum gerceklestimi acaba yoksa bekliyormusun daha
Canim merhaba 3 subatta kizimi epidural normal dogumla kucagima aldim 26 gunluk olduk bugun cok sukur iyiyiz giremiyorm nete telefona bile bakmaya firsatim olmuyo bugun kv leride gecirdim artik kizimla basbasayiz sen nasilsin ?

Canim merhaba 3 subatta kizimi epidural normal dogumla kucagima aldim 26 gunluk olduk bugun cok sukur iyiyiz giremiyorm nete telefona bile bakmaya firsatim olmuyo bugun kv leride gecirdim artik kizimla basbasayiz sen nasilsin ?
Çok sevindim canm ALLAH anali babalı büyütsün iyim canım yaramz oglumla ugrasiyorm diş çıkartıyor köpek dişlerini çok zorlanıyoruz 8 dişimiz var köpek dişlerle gelirse on olacak inşallah ismi ne canm

Oyyyy kiyamam dis cok zor insallah koayca atlatirsiniz defne adi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…