İnşallah normal olur epidural sakin isteme bence DGM yapmakta bisi yok bolca ikincan güçlü ve uzun o kadr bn on beş dk da dgrdum mühim olan sanciya dayanmak onada mecbur katlaniyosun bebeğini düşün yeter yuru bolca dguma yakın hurma yeCanim normal dusunuyorm ama nasipte ne varsa onu yasiycaz
Kusura bakma canim anca yazabilyorm son ana kadar dayanicm insallah Allah guc versin bolbol yuruyorum ama artik agri yapmaya basladi baski arttiİnşallah normal olur epidural sakin isteme bence DGM yapmakta bisi yok bolca ikincan güçlü ve uzun o kadr bn on beş dk da dgrdum mühim olan sanciya dayanmak onada mecbur katlaniyosun bebeğini düşün yeter yuru bolca dguma yakın hurma ye
Yalancı sancikarla karıştırma cnm sakin ol yeter o kendiliğinden gelecek ztnKusura bakma canim anca yazabilyorm son ana kadar dayanicm insallah Allah guc versin bolbol yuruyorum ama artik agri yapmaya basladi baski artti
Suan ara ara agrilarim oluyo adet agrisi gii kasigim ve belim agriyo ve kafasi asagi baski yapiyo ozellikle yururken .hayirlisiyla bu gunlerde gececek ve bebiaime kavusucam :)Yalancı sancikarla karıştırma cnm sakin ol yeter o kendiliğinden gelecek ztn
İnş cnm sağlıklı sihatli kavuşursn bebegneSuan ara ara agrilarim oluyo adet agrisi gii kasigim ve belim agriyo ve kafasi asagi baski yapiyo ozellikle yururken .hayirlisiyla bu gunlerde gececek ve bebiaime kavusucam :)
Mumkunse yumurtlama donminde ozellikle hergun yap.:)Gun asiru deken canim 1 dolu 1 bos sekilde mi
Sagol canım ama doktor adetın 3.gunu gel dedı yumurtam çatlamamışMumkunse yumurtlama donminde ozellikle hergun yap.:)
Rabbim yardimcin olsun canm.hayirli bir zamanda hayirlii bir evlat nasip etsin insallah.Sagol canım ama doktor adetın 3.gunu gel dedı yumurtam çatlamamış
Alllah razı olsun tatlım sağol ınşRabbim yardimcin olsun canm.hayirli bir zamanda hayirlii bir evlat nasip etsin insallah.
adet mi olmamıstın canım ?Sagol canım ama doktor adetın 3.gunu gel dedı yumurtam çatlamamış
Hayır canı . yumurtam catlamamıs klomene başlayacakmışız öyle dedı doktorumadet mi olmamıstın canım ?
Yumurtan catlamismi diye kontrole mi gittiniz adet duzensizliginden mi anlasilioHayır canı . yumurtam catlamamıs klomene başlayacakmışız öyle dedı doktorum
Ben öncelıkle kontrole gıttım hormon testlerıne . Daha sonra doktor 21.gunu gelpregestrona bakalım dedı . baktı yumurtan çatlamamış dedı . Adetın 3.gunu gel test yapacağım dedı ve yumurtanı çatlatmak ıcın klomene başlayacağız dedı ...Yumurtan catlamismi diye kontrole mi gittiniz adet duzensizliginden mi anlasilio
Canm doğum gerceklestimi acaba yoksa bekliyormusun dahaCanim normal dusunuyorm ama nasipte ne varsa onu yasiycaz
Canim merhaba 3 subatta kizimi epidural normal dogumla kucagima aldim 26 gunluk olduk bugun cok sukur iyiyiz giremiyorm nete telefona bile bakmaya firsatim olmuyo bugun kv leride gecirdim artik kizimla basbasayiz sen nasilsin ?Canm doğum gerceklestimi acaba yoksa bekliyormusun daha
Çok sevindim canm ALLAH anali babalı büyütsün iyim canım yaramz oglumla ugrasiyorm diş çıkartıyor köpek dişlerini çok zorlanıyoruz 8 dişimiz var köpek dişlerle gelirse on olacak inşallah ismi ne canmCanim merhaba 3 subatta kizimi epidural normal dogumla kucagima aldim 26 gunluk olduk bugun cok sukur iyiyiz giremiyorm nete telefona bile bakmaya firsatim olmuyo bugun kv leride gecirdim artik kizimla basbasayiz sen nasilsin ?
Oyyyy kiyamam dis cok zor insallah koayca atlatirsiniz defne adi canimÇok sevindim canm ALLAH anali babalı büyütsün iyim canım yaramz oglumla ugrasiyorm diş çıkartıyor köpek dişlerini çok zorlanıyoruz 8 dişimiz var köpek dişlerle gelirse on olacak inşallah ismi ne canm
Çok gzlmis canm ALLAH bagislasin hayrli evlat olsnOyyyy kiyamam dis cok zor insallah koayca atlatirsiniz defne adi canim
Amin canim insallah hayrli saglikl evlatlr yetistiririzÇok gzlmis canm ALLAH bagislasin hayrli evlat olsn
Amin inş cnm kızlar hep kayboldu burda nazar çıko kmse yokAmin canim insallah hayrli saglikl evlatlr yetistiririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?