Hamile kalmak isteyen Anne adayları

Selam herkese.. ikinci hamilelik haberinide sevinçle karşılamıştık, bu kez oldu diye ama buda ilki gibi sonlandırıldı geçen ay. Kalp atışı alınamadı gene. Araştırılacak sebebi. tabi sebepsiz de olabilirmiş. Artık hakkımızda hayırlısı...

Gecmis olun canim insallah bi dha yasamazsin ve sagsalim bebegini kucagina alirsin

Insallah hayirlisiyla hamis kalirsin canm.daha yeni evlisin zaten.olur merak etme

mrb kizlar bende uzuuuun aradan sonra yazmadim maleseff cikom hayirli olsun ikinci bebito hey gidi gunler hey aylarca adet gunumu hesap ediyordum ayrica iyiki dogmus pasada benim pasaninda dogum gununu kutladik Rabbimiz tum isteyenlere nasip eder ins. kromozom um cok uzuldum yaa ins. Rabbimiz ucuncusunu yasatmaz saglikla alirsin kucagina zor bi sinav Allah imiz kimseyi yavrusuyla sinamasin ins daha guzel gunlerin olsun

Mrb kızlar nasilsinz kromzm çok uzuldm cnm Rabbim yaşatmasını bidaha bu acıyı

SLMMM..... Kizlar adetin 1.gununden itibaren sayilirsa bugun 13. Gun yumurtluyor muyum acaba . sag ve sol kasigim da ara ara batiyor sanciyor neden . ve kizlar dun iliski oldu bugun yumurtluyorsam da dun oldu yarin olsa olur mu bugundemi olmaliki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…