Gecmis olun canim insallah bi dha yasamazsin ve sagsalim bebegini kucagina alirsinSelam herkese.. ikinci hamilelik haberinide sevinçle karşılamıştık, bu kez oldu diye ama buda ilki gibi sonlandırıldı geçen ay. Kalp atışı alınamadı gene. Araştırılacak sebebi. tabi sebepsiz de olabilirmiş. Artık hakkımızda hayırlısı...
Insallah hayirlisiyla hamis kalirsin canm.daha yeni evlisin zaten.olur merak etmeMeraba arkadaşlar ben 5 aylık evliyim ve hamile kalmak istiyorum batım ayın 4-ü her ay aynı günde oluyo benim bat..Ve şimdi hala sürüyo..Yarına bitmiş olcak...Arkadaşlar hamile kalmak için ne yapmalıyım yardım edermisiniz bana???
SLMMM..... Kizlar adetin 1.gununden itibaren sayilirsa bugun 13. Gun yumurtluyor muyum acaba . sag ve sol kasigim da ara ara batiyor sanciyor neden . ve kizlar dun iliski oldu bugun yumurtluyorsam da dun oldu yarin olsa olur mu bugundemi olmaliki???[/QUOTE
Valla canm mumkunse gun asiri yapin.garanti olsun.:)
Evet arkadas onu demk ıstemış hadı hayırlısı ınsallah bebısın gelır bu ay :)Gun asiru deken canim 1 dolu 1 bos sekilde mi
Insss Allahim herkesin gonlundeki duayi kabul etsinEvet arkadas onu demk ıstemış hadı hayırlısı ınsallah bebısın gelır bu ay :)
Amin inşallahInsss Allahim herkesin gonlundeki duayi kabul etsin
Kız dguma da az kalmışAmin inşallah
Evet canim az kaldi tavsiyelerin var mi?Kız dguma da az kalmış
Dgum ne dusunuyosunEvet canim az kaldi tavsiyelerin var mi?
GnydnnnnGunaydin kizlar
Canim normal dusunuyorm ama nasipte ne varsa onu yasiycazDgum ne dusunuyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?