slm kızlar ben de 5 aydır hamileliği bekliyorum.5 ay önce kürtaj oldum,bebeğimin kalbi durdu.şuan 5 aydır deniyoruz olmadı daha.yöntem olarak ,pozisyonlara ve hemen kalkmamaya dikkat ediyorum.ben de hap kullandım.hapı kullandıktan 2,5 ay sonra hamile kaldım.doktora 6 ay demişti enaz.ama ben 2,5 ay sonra hamile kaldım.şimdi de tık yok(
pumkins bu saydigin otlari ben nerden bulucam cogunun ne oldugunu bile bilmiyorum aslanpencesi mesela:))) aslinda bunlar hep fasafiso keciboynuzu erkekler icin cok iyi onu biliyorum ama kadinlar icin özel birsey oldugunu sanmiyorum folik asit iceren besinler disinda buda yesil yaprakli sebzelerde olur iste ne bilim ispanak maydonoz salata gibi en cok ispanakta var ama. ispanagin hertürlü yemegini bolca tüketin kizlar biz kadinlarda demir eksikligide cok oldugu icin özellikle adet dönemlerinde gercekten ispanak cok tüketmemiz gerek ben yiyorum cok ta seviyorum ispanagi cig bile yiyorum salatalara koyuyorum...
iste dedigim gibi Allah OL diyecek olacak baska hic bir caresi yok ama cok calismak gerek tabiki:))allah eslerimize güc versin :))
eslere bol bol keciboynuzu pekmezi yedirelim enerjik olsunlar testesteron sayilari yüksek olsun bizimde bebegimiz olsun:))
iliskiden sonra kadinin hemen yikanmamasi 20-30 dk.arasi kalcaya yastik koyarak yatmasi.
iliskinin pozisyonuna dikkat etmek ya 4 aya üzerinde veya bilinen dogal yolla..asla kadin üste olmayacak..
kadinin bol bol folik asit icerikli besinler tüketmesi..vs.vs..benim bildiklerimde bukadar..baska yöntemlerde varsa deneyebilirim..
ben hala hamile kalamadim ama 1 bucuk senedir..
birde dogum kontrol hapi kullanan arkadaslar korunmayi nezaman biraktiniz ve hap kullanan biraktiktan nekadar süre sonra hamile kalan annelerimizde cevap yazarsa sevirinirim..ben eylül 2007 de biraktim hala olmadi ve tam 1 sene kullandim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?