- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Benim de üç ay oldu canımmerhaba kaç aydır korunmuyosunız benim 4 ay oldu ama henuz kalamadım
Herhangi bir kür denediniz mi pekiMerhaba bizde 6 aydır korumuyoruz olmadı
merhaba kaç aydır korunmuyosunız benim 4 ay oldu ama henuz kalamadım
Hayır Allaha bıraktık artıkHerhangi bir kür denediniz mi peki
Orası zaten öyle canım ancak Allah nasip ederse olur ama bazende bazı şeyler vesile olur ben öyle düşünüyorum .Hayır Allaha bıraktık artık
Orası zaten öyle canım ancak Allah nasip ederse olur ama bazende bazı şeyler vesile olur ben öyle düşünüyorum .
6 ay demişim 9 ay olmuş valla haberim bile yok o kadar salmışım ki kendimiOrası zaten öyle canım ancak Allah nasip ederse olur ama bazende bazı şeyler vesile olur ben öyle düşünüyorum .
Hayırlısı olur inşAllah . Ne kadar oldu evlisiniz peki6 ay demişim 9 ay olmuş valla haberim bile yok o kadar salmışım ki kendimi
11 ay oldu canımHayırlısı olur inşAllah . Ne kadar oldu evlisiniz peki
Benimde bir buçuk yıl oldu11 ay oldu canım
Sen 4 aydır istiyorsun ama seninki benden erken olur belki Allah gönlümüze göre verir tez zamanda inşallahBenimde bir buçuk yıl oldu
Sen ne tedavisi görüyorsun canımBende hamiş olmak istiyorumilk tedavi olumsuz oldu şuan ikinci tedavideyim bende
Klomen kullanip catlatma iğnesi vuruluyorum. Ilk olmadı ikincideyizSen ne tedavisi görüyorsun canım
Canım ben hamile kaldım 31 haftalık bebeğim karnımda öldü zor günler yaşadım ben sezeryan oldum sekiz ay geçti ve bebek istiyorum RabbimdenSen 4 aydır istiyorsun ama seninki benden erken olur belki Allah gönlümüze göre verir tez zamanda inşallah
Doktor mu veriyor bu iğne nasıl yaptırdınız acabaKlomen kullanip catlatma iğnesi vuruluyorum. Ilk olmadı ikincideyiz
Yumurtlama olmuyor değil mi yani yumurta kendiliğinden çatlamıyorKlomen kullanip catlatma iğnesi vuruluyorum. Ilk olmadı ikincideyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?