- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 35
- Konu Sahibi ressamasel
-
Evet âdet düzensizliğinden kaynaklı.Yumurtlama olmuyor değil mi yani yumurta kendiliğinden çatlamıyor
Ben adet düzensizliğim için gittim dr muayane etti klomen ilacı verdi 5gün sabah akşam içtim bittikten sonra tekrar gittim muayane etti iğneyi dedi aldık dr kendi vurdu göbekten. Bu arada alttan muayene ettiDoktor mu veriyor bu iğne nasıl yaptırdınız acaba
Canım benim bu ay yumurta çatlamamıştı doktor söyledi adet günümde parça gelmişti gidince ovülasyon olmamış dedi .Evet âdet düzensizliğinden kaynaklı.
Bende de var düzensizlikBen adet düzensizliğim için gittim dr muayane etti klomen ilacı verdi 5gün sabah akşam içtim bittikten sonra tekrar gittim muayane etti iğneyi dedi aldık dr kendi vurdu göbekten. Bu arada alttan muayene etti
Bende düzensizlik yok ama geçen ay yumurtlama olmamışBende de var düzensizlik
Siz nerden anladınız yumurtlama olmadığını doktor mu söyledi hangi bölüme gittinzBende düzensizlik yok ama geçen ay yumurtlama olmamış
Gittiniz mi drBende de var düzensizlik
Canım adetin 2. Günü parça şeklinde kanama oldu üç parça gelmişti bende korktum kadın Doğum doktoruna gittim orda söyledi ovülasyon olmamış yani yumurtlama olmamışSiz nerden anladınız yumurtlama olmadığını doktor mu söyledi hangi bölüme gittinz
Kızlar ovülasyon yapın bence ayda en önemli günleri gösteriyor ovülasyon testleri satılıyor alın yapın derim .ben de ilk defa yapmaya başladım bu ayBende 5 aydir bekliyorum henuz nasip olmadiRabbim hayirlisini bilir. Bende sogan kurunu denicem. Saracoglu cok övüyor kesin icin diyor cocuk icin.
Ben anliyorum kuzum yumurtlama gunlerimi ondan gerek gormedimKızlar ovülasyon yapın bence ayda en önemli günleri gösteriyor ovülasyon testleri satılıyor alın yapın derim .ben de ilk defa yapmaya başladım bu ay
Nasıl bir ilaç canımMerhaba. İnofolic combi tavsiye ederim hamile kalmak isteyen herkese. Bu bir gıda takviyesi ve yumurta kalitesini iyileştiriyor. Bende PKO var inofolic combi kullanmamın 2. ayı gebe kaldım ama maalesef 10. haftada kalbi durdu bebeğmin.
Aslında denenebilir bakalım eğer ben bu ay olmazsam belki diğer ay kullanırım canım teşekkürlerNasıl bir ilaç canım
Aslında bu bir gıda takviyesi. İçinde folik asit ve inositol adlı maddeler bulunuyor. Ben internet üzerinden sipariş verip aldım. Herhangi bir eczaneden de alabilirsiniz tabi. Ama çok faydalı olduğunu duydum ve şahsen tecrube ettim. Benim 15 yaşlaında ikiz oğlum var. Tedavi ile olmuştu. Uzun yıllardır hiç korunmadım ve hamile kalmamıştım. Nezaman ki inofolic combi kullandım 2. ayda hamile kaldım.
Ben 11 aylık evliyim 9 aydır istiyorum anne olmayı hiçbir sıkıntım yok biraz kilom var sadeceKızlar Allah hepimize Salih evlatlar nasip etsin .... Bebek tabi Allah nasip edecek ama bazı şeyler de vesile olur herkes burada güzel öneriler verebilir ben okurken mutlu oluyorum hatta kadın olarak birbirimize güç vermemiz çok güzel bu konuyu ben açtım bende bebek istiyorum en yakın zamanda alalım güzel haberler herkes kaç zamandır beklediğini yazsın bakalım ? Ayrıca kaçıncı bebekleri bundan önce düşük kürtaj ölü Doğum yapanlar var mı onlarda yazsın . Hamileliğe dair herşeyi paylaşalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?