Hamile kalmak isteyen kadınlar buraya!!!!

kızlar 2 haftadır alt kasıklarda arada batma hissi oluyor sinek ısırır gibi his bu neden olur adet gunumede 5 gün kaldı ama en az 10 gün öncesinden belrtiler başlardı şimdi oda yok acaba hamile miyim

2 yılın sonunda vajinismusu 14 şubatta yendim ☺ Yendikten Sonra martta ve bu ay bebek bekledim ama bu ay da olmadı bugün adet oldum sizce daha erken mi yani yeni yenmiş biri olarak hemen olmayabilir mi ?

Çevremde en yakın arkadasım dışında vajinismus olduğumu bilen yoktu dolayısıyla herkes bi bebek bekler oldu biz zaten baştan beri istiyoruz ama iste nasip. Stres oluyorum artık.

Canım iki ay olduysa henüz erken sabır inşAllah en yakın zamanda olur vajinismus u tam bilmiyorum ilişkiye girememek mi tam olarak

Canım iki ay olduysa henüz erken sabır inşAllah en yakın zamanda olur vajinismus u tam bilmiyorum ilişkiye girememek mi tam olarak

İnsallah canım evet iliskiye girememek psikolojik bisey tabi. Tam olarak ilk defa 14 şubatta iliski oldu.

Zor kısmı gitmiş canım bundan sonrası Allah’a bağlı bebeğimizi verecek O .

Rabbim hayırlısıyla hepimize tez zamanda nasip etsin insallah. Beni sadece strese sokan şey etraftakilerin bebek yok mu demesi hayır ailelerimiz bile bisey demezken insan ister istemez üzülüyor

Ben sekiz aylık bebeğimi karnımda kaybettim kızlar preeklemsi nedeniyle bende ölümden döndüm resmen. Sekiz ay geçti sezeryan oldum şuan artık hazır hissediyorum kendimi anne olmaya ! Allah nasip eder inşallah en yakın zamanda

Kızlar .. ben de bu süreçlerden geçen biri olaraktan sohbetinizle katılmak istedim
Adet düzensizliği olan bir insanım
Çocuk istediğimiz dönem de soğan kürü yaptım o Arada da doktora gittim adet olamadığım için söktürücü verdi doktor ve tedavi sürecim başladı .. ikinci gün hormon testleri yaptırdım daha sonra yumurta takibi yumurta olgunlaşıp catlayacak duruma geldiğini doktordan öğrendim ve o bir hafta gün aşırı ilişkiye girdim verdiği tarihte progestron tahlili yaptırdım sonucum 4,6cıktı yani yumurta catlamıştı sonucun da rabbim bir evlat nasip etti oğlum 7 aylık şimdi.. diyeceğim o ki veren allah elbet zamanını biliyordur artı olarak soğan kürünü sabah akşam 15 gün bir deneyin faydasını göreceksiniz ..

Canım benim Allah bebeğini sana bağışlasın ben bir ara yaptım ama önümüzdeki ay yine yapmayı düşünüyorum

Ben çok denedim .. her gün sabah akşam yaptım ama net sonuç alamadım yumurtlama zamanımda bile koyu renk çıkmadı işin ilginç yanı hamile kaldığımı ilk o test ile öğrendim

Cnm peki ovulasyon testi ile hamile kaldığını ogrendginde test 2 çizgide köyü kırmızı miydi yoksa silik mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…