- 28 Aralık 2014
- 1.591
- 1.822
- 333
- Konu Sahibi ressamasel
-
Kilo sıkıntı olur mu ki hamilelik için çok varsa vermek en güzeli tabiBen 11 aylık evliyim 9 aydır istiyorum anne olmayı hiçbir sıkıntım yok biraz kilom var sadece
İnşallah öylesindir canım bize de haber etkızlar 2 haftadır alt kasıklarda arada batma hissi oluyor sinek ısırır gibi his bu neden olur adet gunumede 5 gün kaldı ama en az 10 gün öncesinden belrtiler başlardı şimdi oda yok acaba hamile miyim
Canım iki ay olduysa henüz erken sabır inşAllah en yakın zamanda olur vajinismus u tam bilmiyorum ilişkiye girememek mi tam olarak2 yılın sonunda vajinismusu 14 şubatta yendim ☺ Yendikten Sonra martta ve bu ay bebek bekledim ama bu ay da olmadı bugün adet oldumsizce daha erken mi yani yeni yenmiş biri olarak hemen olmayabilir mi ?
Çevremde en yakın arkadasım dışında vajinismus olduğumu bilen yoktu dolayısıyla herkes bi bebek bekler oldubiz zaten baştan beri istiyoruz ama iste nasip. Stres oluyorum artık.
Canım iki ay olduysa henüz erken sabır inşAllah en yakın zamanda olur vajinismus u tam bilmiyorum ilişkiye girememek mi tam olarak
Zor kısmı gitmiş canım bundan sonrası Allah’a bağlı bebeğimizi verecek O .İnsallah canımevet iliskiye girememek psikolojik bisey tabi. Tam olarak ilk defa 14 şubatta iliski oldu.
inşallah canım tabii söylerimİnşallah öylesindir canım bize de haber et
Zor kısmı gitmiş canım bundan sonrası Allah’a bağlı bebeğimizi verecek O .
Ben çok denedim .. her gün sabah akşam yaptım ama net sonuç alamadım yumurtlama zamanımda bile koyu renk çıkmadı işin ilginç yanı hamile kaldığımı ilk o test ile öğrendimKızlar aranızda ovülasyon testi deneyen ve anlayan var mı?
Kesinlikle deneyin.. faydasını göreceksiniz ben 15 gün boyunca sabah akşam yaptım ve ertesi ay hamile kaldımBende 5 aydir bekliyorum henuz nasip olmadiRabbim hayirlisini bilir. Bende sogan kurunu denicem. Saracoglu cok övüyor kesin icin diyor cocuk icin.
Canım benim Allah bebeğini sana bağışlasın ben bir ara yaptım ama önümüzdeki ay yine yapmayı düşünüyorumKızlar .. ben de bu süreçlerden geçen biri olaraktan sohbetinizle katılmak istedim
Adet düzensizliği olan bir insanım
Çocuk istediğimiz dönem de soğan kürü yaptım o Arada da doktora gittim adet olamadığım için söktürücü verdi doktor ve tedavi sürecim başladı .. ikinci gün hormon testleri yaptırdım daha sonra yumurta takibi yumurta olgunlaşıp catlayacak duruma geldiğini doktordan öğrendim ve o bir hafta gün aşırı ilişkiye girdim verdiği tarihte progestron tahlili yaptırdım sonucum 4,6cıktı yani yumurta catlamıştı sonucun da rabbim bir evlat nasip etti oğlum 7 aylık şimdi.. diyeceğim o ki veren allah elbet zamanını biliyordur artı olarak soğan kürünü sabah akşam 15 gün bir deneyin faydasını göreceksiniz ..
Ben çok denedim .. her gün sabah akşam yaptım ama net sonuç alamadım yumurtlama zamanımda bile koyu renk çıkmadı işin ilginç yanı hamile kaldığımı ilk o test ile öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?