Hamile kalmak isteyen lütfen kulak versin

Elvanci

Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2021
47
11
18
38
Merhaba ;
Arkadaşlar ben 1 kez aşılama 2 tüp bebek tedavisi yaptıran biri olarak konuşuyorum.3.tup bebeğe hazırlanırken dogal yollarla hamile kaldım.Nasil mi hayıt macunu lütfen ama lütfen araştırın 1 ay kullandım ve oldu.yumurta rezervim azdı yumartalari çoğaltiyormus.Yasim 34 bu arada.
Sevgiler.

Merhaba ;
Arkadaşlar ben 1 kez aşılama 2 tüp bebek tedavisi yaptıran biri olarak konuşuyorum.3.tup bebeğe hazırlanırken dogal yollarla hamile kaldım.Nasil mi hayıt macunu lütfen ama lütfen araştırın 1 ay kullandım ve oldu.yumurta rezervim azdı yumartalari çoğaltiyormus.Yasim 34 bu arada.
Sevgiler.
Merhaba tanıdığım Elvan mısın bilmiyorum ama ben de arkadaştan duydum bankadan siparişim bugün geldi ve başladım inşallah bana da sen vesile olursun 🙏

Evet canim tanıdığın elvan ♥️🙏 inşallah hayırla Rabbim bizlere evlat nasip eder.
Amiiin canım benim rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏 Darısı isteyen herkese olsun hamişin duası kabul olur bizi de zikret dualarında kuzucum 😘

Amiiin canım benim rabbim hayırlıca kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏 Darısı isteyen herkese olsun hamişin duası kabul olur bizi de zikret dualarında kuzucum 😘
Maalesef geçen çarşamba düşük yaptım nasip değilmiş.en kısa zamanda Rabbim nasip etsin isteyen herkese.🙏

Merhaba ;
Sevgiler.
Hicbir sey yumurta sayisinu arttirmaz, sadece kalitesini yukseltir. Yumurta sayimiz daha anne karnindayken bellidir

Evet canim tanıdığın elvan ♥️🙏 inşallah hayırla Rabbim bizlere evlat nasip eder.
Merhaba nasıl kullandınız ve ne kadar süre de etkisi oldu
Bende bu ay hayıt macunu aldım yumurtlama gününe kadar yedim sonra bıraktım şimdi sonucu bekliyorum

Back
X