bendeee deneyim bariii şans belki gene tutar durulaytuğcum inşallah denemene gerek kalmaz canımcım allahım gönlüne göre verir inşallahhhh hepimizin tüm isteyenlerin bebişini sen ver yarabbimmmmmmm bizleride güldürrr ne olursunnn sana yalvarıyoruz rabbimmmm
kızlar slm, çok kötü hastayım aksilik işte ilaçda kullanamıyorum bebeğe zarar verir diye ne yapayım artık.çok kötü nezle olmuşum bitki çaylarıyla rahatlamaya çalışıyorum başka formülü olan varsa yazsın lütfen....
vahsikedi azıcıkta profilinde yazılan mesajlara baksan diyorum :))
vahsikedi azıcıkta profilinde yazılan mesajlara baksan diyorum :))
kızlar doktor bana bugün PROGESTAN diye bir ilaç verdi ne işe yaradığını bilen var mı
canım progestan düşük tehlikesini önlüyor ve destekleyici olarak veriyor dr.lar bizim gelinimiz kullanmıştı
bilgi için teşekürler canım bu arada hamilelik nasıl gidiyor kendini fazla yorma anladığım kadarıyla seninde yardım edecek kimsen yok gibi boşver işler olduğu yerekadar bebişler doğunca işlerin acısını çıkartırız .........a.s.
selam kizlar. hamile arkadaslari cok tebrik ederim. belenaycim liste senleniyor heeee :))))))))))))))
kızlar doktor bana bugün PROGESTAN diye bir ilaç verdi ne işe yaradığını bilen var mı
kızlar bende kullanıyorum progesteron bebe aspirini folik asid
vahşi kedi başladınmı progestanı yemeye.bende dün akşam başladım yemeye.yedikten 1.5 veya 2 saat sonra acayip bir baş dönmesi vuruyo bana.yan etkilerinde var zatende. sendede aynı şey oluyomu canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?