Valla ters oldu kıs :roflol:tmmm canımcımmm..ben buakşam yapayım bakalım..ters olcak biraz ama ..önce incir sonra soğan şeklinde...hamiş lamazsam yine incir yaparım kür tamamlanır:roflol::roflol::roflol:
kizlar muhabbetinize doyum olmuyor merci ben cikiyorum dezy dilnur escales gize nilufer osmaniye sekerkiz tuggba hoscakalin iyi gunler
kizlar muhabbetinize doyum olmuyor merci ben cikiyorum dezy dilnur escales gize nilufer osmaniye sekerkiz tuggba hoscakalin iyi gunler
Aynısı canım ne olsun bu sıralar sadece rejim yapıyorum ne kür ne çalışma hiçbişey yok bende daha sallıyorum bakalım nereye kadar
senden nbr
Rica ederim canım ne özrü önemi yok olur böyle vakalar niloş gelir yakalar sırnaşık şey
Hoşçakal canım görüşmek üzere Şenizkizlar muhabbetinize doyum olmuyor merci ben cikiyorum dezy dilnur escales gize nilufer osmaniye sekerkiz tuggba hoscakalin iyi gunler
benneyaptımkibosa umut etme kardes bnm gecen ay bi köpurdü tasacak sanki ama hamile degilim bos yee umutlandım bnde 7 aydr istiyorum olmuyo insallah bu ya olur bu ara da karbonatı suya dök ondada köpürüyo erkeklerdede deneyen olmus onlardada köpürüyo onlarda mı hamile...
ben yalancımıyım yanibenneyaptımkidenedim ve denediğim bişeyi paylaştım ben sizinle inanıp inanmamak yapıp yapmamak size kalmış:1closedeyes: siz denemeyin madem öylekarbonatı idrarına döküyomssn köpürürse hamilemişşin ama yalan her türlü kopürüyo
hee bende merak ettim parmak olayı neymiş deneyelim görelim:1closedeyes:bu nasıl bi yöntem??cadıarzu
dilnurcum gercekten cok zevkliydi acı hissetmedim hatta esimle daha sonra devam ettik dilnur bana bi konu hakkında yardımcı olurmusun rica etsem
Valla ters oldu kıs :roflol:
Ama sende dediğin gibi düzeltirsin artık ne yapalım hem daha sağlam olur sırnaşık şey
aynen öyle valla şekerim bende rejimle uğraşıyorum bu aralar 2 günden beri sağlam rejim yapıyorum bende sallıyor durumundayım canım dur bakalım ne zamana kadar sallıycaz
dietmı onasıl bışıy oluyo hanı su pazartesı baslanıp salı bıtenmı:dance:
dur gı dur anlatcam eccik müsade et sende hoşgeldin datlum benim Şenizbenneyaptımki
ben yalancımıyım yanibenneyaptımkidenedim ve denediğim bişeyi paylaştım ben sizinle inanıp inanmamak yapıp yapmamak size kalmış:1closedeyes: siz denemeyin madem öyle
hee bende merak ettim parmak olayı neymiş deneyelim görelim:1closedeyes:
ney kız zevkli olan :jeyyar: bağada anlatın noluuur
dilnur hoşgeldin cnmŞeniz bağada annat gıııı-tatlicadiarzu-
dur gı dur anlatcam eccik müsade et sende hoşgeldin datlum benim Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?