DİETMI ONASIL BIŞIY OLUYO HANI SU PAZARTESI BASLANIP SALI BITENMI:dance:
Valla kız biz yamuklaştık iyice yani ben kendi adıma konuşayım da hepten zıvanadan çıktım ben sırnaşık şeydelikafadulden
zaten bizdede bi terslik var ya anca olarrrrr
hoşbuldum cnmmŞenizhoş geldin vildoşum.
vildancım sanada özelden yazdım üzülme bidaha sakın kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
ossun gülüm ossun:):)
benim kuşluğum:roflol:
Sende ben gibi iyice alıngan oldu hee:mymeka:tmm bekliyom
kızlar karbonatın patentini alacam -tatlicadiarzu-kimse denemesin -tatlicadiarzu-malum kandırıyom ben milleti:1closedeyes: dalga geçiyom:1closedeyes: duygularınızla oynuyom
tmm bekliyom
kızlar karbonatın patentini alacam -tatlicadiarzu-kimse denemesin -tatlicadiarzu-malum kandırıyom ben milleti:1closedeyes: dalga geçiyom:1closedeyes: duygularınızla oynuyom
Valla kız biz yamuklaştık iyice yani ben kendi adıma konuşayım da hepten zıvanadan çıktım ben sırnaşık şey
Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aynneeeeeeeeeennnnn))))))))))))
hamiş yok şuan aramızda söyliyim barim çatlıcam yoğsamm...delikafaduldendelikafadulden
kız dun değil eveki günde canım bi lahmacun çektüüüüü anam delircemm...sular akıo tutamıyom ağzımı... akşam işten çıkınca doğru kebapçıyaa..ne kebap ne bişi canım lahmacundan başka bişii görmüyooo..
kız ben hepten havaya girdim psikolojık aşerme yaşıom galiba..hepte öğledensonraları tutuyooo)))ama midem bulanmıyo şuara allahtann..
şu hamilelikte aşerme zorr işmişş beee...iyi gigyo onun dışşında:lepi::lepi:
sizin hamileleikler nassıl geçioo kzlaaarrr:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vildancım sanada özelden yazdım üzülme bidaha sakın kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol:[/QUOTE
slm ben geldim
nasılsınız bakalım
yarın doktora gidiyorum şekerler:CüvCüv:bakalım niye hamile kalamıyomuşum 8 aydırrr:CüvCüv:
iyi geçti komşularımla tanıştımvildoşum gezmeye gitmiştin nasıl geçti canım iyi gezdinmikaydirigubbakcemile3
:1ninca::1ninca:Sende ben gibi iyice alıngan oldu hee:mymeka:
biri geldi tersini iddia etti diye senin tezini çürütemez
neden ? çünkü istisnalar kaideyi bozmaz ben inanıyom sana sırnaşık şey
kusura bakma seni kırmak istemedim sadece gecen ay bütün hamilelik belirtileri vardı sonra bu karbonatıda denedim köpürdü bayagı umutlandım sonra adet olunca feci yıkım ldu 3 gün kendime gelemedim 8 aydır ugrasıyorum beklemek cok zor hele bosa umut o yüzden dedim bel baglamasınlar diye...
Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol:
slm kızlar ben geldimmmm
nabersinizzz
Gerçeğini yaşayamadık bari psikolojik olanını yaşayalın dimi alemsim kıs valla :roflol::roflol:[/QUOTE
slm ben geldim
nasılsınız bakalım
yarın doktora gidiyorum şekerler:CüvCüv:bakalım niye hamile kalamıyomuşum 8 aydırrr:CüvCüv:
hayırlısı olsun bakalım en azından nedenini öğrenir ona göre hareket edersin tatlımmm...bizede yazmayı unutmaaaaaa..çok meraklıyız biliyosunn ..kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?