kızlar sabahtan beri sayfaları okudum okudum şimdi ise tık yok ula ben gelincemi susmaya başlıyorsunuz siz kız dil_nur gize anacım ne diye sustunuz ha anam gülümsemede çalışmıyor bende nedense siz oklavayı göstericektim ben valla
10 gün kala başlıycan canım valla düşük tehlikesi yapar diye hiç biryerde yorum okumadımda duymadım da canım :sm_confused:soğan kürünü adet olmadan 15 gün öncemi yapıcaz???
ben şimdi başlamam lazım ozaman yapayımmı kızlar???düşük tehlikesi taşımıyor değilmi hanii belkimmm hamişimdirr:):))))))))) belkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
burdayım canım kaybolup gidiyon ne bilem.klava:al oklavayı ben senin yerine aldım.
geçmişi okudumda geldim tatlımm..diloşa neden hayırlı olsun dediniz???merak ettim
Escales gize kızmayın kızlar rep veriyordum sizlere ondan geçmişte takıldım biraz
h.g.diloşum.hayırlısı olsun hemen bende denicem.
kız niloş sen soğan kürü deniyom demedinmi bende ona hayırlısı diloşum demişim yanlışlıkla niolşum diyeceğime anladınmı isimleri karıştırdım yani dil-nurcum özür bu arada senden canım.
anacım ben bir yere gitmiyorum bu makina bugün kafayı yedi ha bire birşeyler yapıyor ben halen sitede bulundğum halde yeniden girmemi istiyor çıldırttı beni valla
dilnurcum gercekten cok zevkliydi acı hissetmedim hatta esimle daha sonra devam ettik dilnur bana bi konu hakkında yardımcı olurmusun rica etsem
dilnurcum gercekten cok zevkliydi acı hissetmedim hatta esimle daha sonra devam ettik dilnur bana bi konu hakkında yardımcı olurmusun rica etsem
anladım canımcım..ama soğan kürünüde karıştırdın cicim..inciri denedim 13gün...
ama 21 gun yapılıyormuşş...
10 gün kala başlıycan canım valla düşük tehlikesi yapar diye hiç biryerde yorum okumadımda duymadım da canım :sm_confused:
Rica ederim canım ne özrü önemi yok olur böyle vakalar niloş gelir yakalar sırnaşık şeykız niloş sen soğan kürü deniyom demedinmi bende ona hayırlısı diloşum demişim yanlışlıkla niolşum diyeceğime anladınmı isimleri karıştırdım yani dil-nurcum özür bu arada senden canım.
hııımmmmmm iyi ...Şeniz
tamam anacım sen ne yapıyorsun bakem nasıl gidiyor şekercim
Rica ederim canım ne özrü önemi yok olur böyle vakalar niloş gelir yakalar sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?