Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kızlar ben cıktım yemek yapıcam kocam beni öldürecek daha yemek yok neyse byyyyyyyyy görüsürüz:a015::teytey:

Gösterme oklavayı sakın geldik canım

10 gün kala başlıycan canım valla düşük tehlikesi yapar diye hiç biryerde yorum okumadımda duymadım da canım :sm_confused:

burdayım canım kaybolup gidiyon ne bilem.klava:al oklavayı ben senin yerine aldım.

anacım ben bir yere gitmiyorum bu makina bugün kafayı yedi ha bire birşeyler yapıyor ben halen sitede bulundğum halde yeniden girmemi istiyor çıldırttı beni valla

geçmişi okudumda geldim tatlımm..diloşa neden hayırlı olsun dediniz???merak ettim

kız niloş sen soğan kürü deniyom demedinmi bende ona hayırlısı diloşum demişim yanlışlıkla niolşum diyeceğime anladınmı isimleri karıştırdım yani dil-nurcum özür bu arada senden canım.

anladım canımcım..ama soğan kürünüde karıştırdın cicim..inciri denedim 13gün...
ama 21 gun yapılıyormuşş...

dilnurcum gercekten cok zevkliydi acı hissetmedim hatta esimle daha sonra devam ettik dilnur bana bi konu hakkında yardımcı olurmusun rica etsem

Buna sevindim canım bebiş de istiyorsun sanırım hayırlısı olsun
Buarada sor canım biliyorsam neden olmasın yardımcı olurum

10 gün kala başlıycan canım valla düşük tehlikesi yapar diye hiç biryerde yorum okumadımda duymadım da canım :sm_confused:

tmmm canımcımmm..ben buakşam yapayım bakalım..ters olcak biraz ama ..önce incir sonra soğan şeklinde...hamiş lamazsam yine incir yaparım kür tamamlanır:roflol::roflol::roflol:

Rica ederim canım ne özrü önemi yok olur böyle vakalar niloş gelir yakalar sırnaşık şey

hııımmmmmm iyi ...Şeniz

anacım ne iyisi ben bugün bu makinayı kırmazsam iyi valla msnime mail geliyor açamıyorum onu bırak daha şimdi gülümsemeler açıldı kafayı yedirtti bugün bana bu makina gel kız bende seni öpeyim Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…