- 13 Nisan 2009
- 6.159
- 1.031
- 373
slm kızlar.şekerkız67,iklimtuana umutlu16 h.g canlarım
slm dyd canımnasılsın
bende bugün dr gittim canım sıkkın ağlamaktan gözlerim şişti
beeeeeeeeennnnn:sm_cool:
iyi diyelim iyi olalım canım
sen nasılsın
beeeeeeeeennnnn:sm_cool:
hamilemisin
ahhhh kuzuuuum nerde bende o şans uğraşıyoruz işte gel git dr. yollarını aşındırıyoruz
ya benim daha iki aydır hapla yumurtam oluşuyo klomenle oda ama geçen sefer dr çatlayıp çatlamadığna bakmadı bugün baktı bişey anlamadı cumrtesi yine gel dedi ama çatlamamış galiba 1.5 yıldır bu dr gidiyorum eşimde sinirlendi değiştirelim diyo dr sence ne yapmalıyımkafamçokkarıştı
ya benim daha iki aydır hapla yumurtam oluşuyo klomenle oda ama geçen sefer dr çatlayıp çatlamadığna bakmadı bugün baktı bişey anlamadı cumrtesi yine gel dedi ama çatlamamış galiba 1.5 yıldır bu dr gidiyorum eşimde sinirlendi değiştirelim diyo dr sence ne yapmalıyımkafamçokkarıştı
mrh umutlu inş.en kısa zamanda hamiş kalırsın dr.kim senin
aynen bende kardeşim ahh aahh zaten olsun bi bi tokat patlatçam:roflol:
canım benin arada bir böyle aksilikler oluyo işte üzme kendini.şimdi dr.değiştirceksin hop bidaha başa dönceksin
cumartesi git bakalım ne diycek
inş canım yalçın gürel şevket yılmaz dr ama ben özeline gidiyorum
walla umutla sabırla bekliyoruz üzülüyoruz ağlıyoruz umarım tüm bunların sonunda allahım bizi güldürür.:1rolleyhep dua ediyorum inş allah daha fazla aratmadan hepimize sağlıklı evlat ve evlatlar nasip etsin
bende öyle söyledim ama eşimde haklı daha dr tüplerime bile bakmadı bişey olduğunu sanmıyorum diyo dr aşılama yaparsak bakılcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?