Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

benimde ş.yılmazın dr gülcan satır bende kendim klomen alıp kullanmıştım ve o ay hamiş kaldım aralıkta ama malesef şubatta düşük yaptım bakalım şimdikısmet

benim geçen ay 2 bu ay 1 yumurtam oldu bu adetten sonra yine verirse hiç yumurtam olmucak galiba:a015:

herkese iyi geceler arkadaşlar allah rahatlık wersin dua edin bol bol araya benide sıkıştırın benim içinde edin :1rolleyes:
görüşmek üzere...:1hug:

ben bir ay klomen kullandım o ay çocuk olmayınca dr.hemen rahim fılmı çekti. bana bir ay sonra aşılama yapsa bile sonuçta tüplerin durumunu baştan biiliyo
sen çektirmişmiydin

bihayır çektirmedim 1 ay daha klomenle devam dedi yine olmazsa bebek aşılamaya gitçez dedi o zaman rahim filmide çekilcek dedi canım

bir biz kaldık umutlu
sana iyi geceler canım
allah rahatlık versin
görüşürüz Şeniz

neyse canım ben yatayım artık allah a emanet ol canım sabah iş var k.i.b inş hepimizin bebişleri çabucak gelirrrr yawwww

günaydın hanmlar bugün nasılınız benimkisi geçikti daha önce hiç böyle geçmemişti dün test aldım ama yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye

günaydın hanmlar bugün nasılınız benimkisi geçikti daha önce hiç böyle geçmemişti dün test aldım ama yapmaya korkuyorum ya negatif çıkarsa diye

günaydın aylacım bence hiç korkma biran önce yap testini için rahat eder en azından :1hug:

SLM KIZLAR BU ARADA CANIM BU KADAR STRESE GİRME HİÇ DEĞİLSE TEST YAPINCA RAHAT EDERSİN BELKİDE KENDİNİ STRESE SOKTUĞUNDAN OLMUYODURSUN TESTİ YAP BENCE HİÇ DEĞİLSE BEBİŞ OLUP OLMADIĞINI ÖĞRENİRDİN a.s.

günaydın kızlarrrrr....

CUMAMIZ MÜBAREK OLSUNa.s.

regli günüme çok az kaldı...benim hesaplarıma göre 19 nisan,netten hesapladım 23 nisan..
hep böyle iki tarih arasında kalıyorum ya sinir oluyorum heeee-tatlicadiarzu-

günaydın escales ve sessiz deniz cnm emin misin regl olucandan belki hamilesindir kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…