Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sana yapılan testleri söyleyebilirm..kan testi yapılıyor...hormonlarada bakılıyor..ultrasonla muayene ediyor..zaten kan aldımı hepsine baktırıyor canımcım..doktorun işaretler formdan zaten...

kan testi falan yapıldı zaten bana onlarda diğer sonuçlarda çıkıyorrrr

sırnaşık şeysırnaşık şey
ateşmi almaya geldin canım..nereye hızlı hızlıııııkaydirigubbakcemile
heee kıs ateş aldım gidiyom
kociş geldide ondan çıktım şimdi kızı almaya gitti hemen daldim yine aynen valla
selam tatlım bir saat önce misafirim geldi aniden kaldım öle hiç bişi yazamadım.napıyonuz.bakim.hihoyyythihoyyyt

sen niye kimsesizsin kıs biz neciyiz burda:1hug: bak bana küstahım ben sırnaşık şey

ayrıca belim sızlamaya başladı kim soktuydu beni havaya çabıııık söleyin-tatlicadiarzu-

neyse kızlar ben çıkıyom biraz işim var bisaate kadar gelirim.görüşmek üzere.

kızlar sizde hiç belirti gibi şeyler varmı yani şu adet günü gelmeden anlayamıcazmı sırnaşık şey ben şu an bütün adet belirtilerini yaşıyorum karnıma ağrılar geliyo ara ara o an olmadı hamile değilim diyorum sonra ağrı gidince yine umut geliyo içime süprizzzzz

ne bileyimya hep bi başıma kalıyorum ondan ama şimdi sen varsın vede diyerleri sesleri çıkmasada olsun napalım.ŞenizŞenizŞeniz

vildoşum seni şimdi yanlız bırakıcam ama gene gelicem canım yemek yapmam lazım bi saat anca gelicem.

selam tatlım bir saat önce misafirim geldi aniden kaldım öle hiç bişi yazamadım.napıyonuz.bakim.hihoyyythihoyyyt

valla bende şuan msnde görümcemle yazışıyordum anacım ctesi ve pazar misafirim var biri akşam yemekli biri normal çaya gelicekler ne yapsam diye yazışıyorduk tatlıda kaldık en son

valla bende şuan msnde görümcemle yazışıyordum anacım ctesi ve pazar misafirim var biri akşam yemekli biri normal çaya gelicekler ne yapsam diye yazışıyorduk tatlıda kaldık en son

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
sütlaç yap canım kolaycacık:)

offfffffffff yaaaaaaaaaa 20sinde kart yeme günüm ama karnım kasıklarım ağrıyo yine hamiş değilim galiba gıcık oluyorum şu adetime bir kaç gün kala hissetiğim adet belirtilerime yaaaaaaaaaaaaa

slm kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim canlarım ben çok şükür taşındım çok yoruldum ama.sizler nasılsınız varmı yeni hamiş haberleri...çitos oğlun olcakmış hayırlısı olsun canım çok sevindim kaçıncı haftanda öğrendin cinsiyetini...

slm bircancım çok sağol tatlım 13,5 haftalık olduk dün öğrendik cnm:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…