şimdilik düzeldi canım allaha şükür inş dahada böle bişi olmaz çok sarsılıyom yaa anlatamam neyse düzeldi ya önemli olan o inş tekrarlamaz
hin seni kötükedihüso neye çalışacak duyduğum bi doğum tarihiyle evlenme yıldönümünü asla unutmuyorum-tatlicadiarzu-
1 kere duymam yeterlia.s
matematiği bu kadar kafam almadıydıkafamçokkarıştı
hiç lazımda olmadı matematik bağa:1closedeyes:
hiç bakkala gidip 2x +y = 1 ekmek ver bakkalcı amca demedim:1closedeyes:
:roflol::roflol:iyide ben sana kötü manada sormamıştım senin kalbin fesat:roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
var var olmazmııı:dance::dance::dance::dance::dance: adet olmadım bugün yarın olmam lazımdermişim
yok yafff bu güzel haber değil
sevgii hamile:teytey:
ama ben tebrik ettim ...ben hariç herkeşe teşekkür etti:teselli:
düzelmesine sevindim cnm inşaalah bidaha üzülmezsin:teselli:
ayyyyyyyy canım olurmu inan görmedim çok saol darısı başına belkide adet olmazsın olcam dion ama......
mavigözlü adetmi oldun cnm
ay ne guzel sevgıı cnm ebnde tebrık edrım .Rabbım saglıklı sıhhatlı elı ayagı duzgun evlatlarr nasıp etsın ıns.
evet canım çarsamba gunu akşam oldum çok buyuk bi yıkım oldu oysa kesin tutmustur diyodum psikolojik işte artık bıraktım bu tür şeyleri düşünmekten rabbim ol demedikçe olmayacak en hayırlısını rabbim bilir
ewet cnm melek gibisin kötükedihüso:jeyyar::jeyyar:hadi cnm benmi fesatım melek gibim karıyımsırnaşık şey
inşaalah sağlıklı bebişlerin olur cnm:Saruboceq:inş canım inş en buyuk isteğim bu annemin iyi olması başka bişi istemiyom rabbimden bide sağlıklı bi bebek tabii
hayırlısı olsun cnm buna şükür
en azından adet oluyon düzenli
canım pek düzenli diyemem günü 28 gun olmuyor en azından iki aydır böle yani adt dongusu 28 gun tutmuyor yinede şükür canım
amin saol cnm seni tebrik etmiştim sanırım ama seninde gözünaydın cnmbuarada oğlun olcakkkkkkk bence:asigim:
selam kızlar hayırlı cumalar ptesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın eşimle 2 gün gezmeye gidicez hoşçakalın hepinizi öpüyorum..
selam kızlar hayırlı cumalar ptesiye kadar yokum hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın eşimle 2 gün gezmeye gidicez hoşçakalın hepinizi öpüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?