Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya kızlar eğer bu ayda hamile kalmazsam ay sonunda aşılamam var yani serüven tekrar başlıyor çok tedirginim korkuyorum ya yine olmazsa valla acayip strese girdim of ya

banane bende isterim rep banane banane :mymeka:

canım ben verdim sanakaydirigubbakcemile3
ayrıca niran nilüfer mavi gözlü vildangel gize escales ayla stella hepinize teşekkürler kızlaarrrrrrrrrrrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse hanımlar ben kaçtım kendinize iyi bakın
yarın görüşmek dileğiyle iyi akşamlar hepinize

kızlar son hamilemiz sevgi kutlamalar kısa sürmüş sabahtan ben ancak okudum hadiyin bakalım halaya takılın haydeeeeeeeee:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

escales bana küstünmü sen senağlama hiç slm yazmıyon ben geliyom hep kaçıyon senağlama senağlama

ana kıyamam ben sana kız yok küsmedim anacım bu aralar işlerim yoğundu denk gelemiyorduk regli olmuşsun güzelim geçmişleri okurken gördüm inşallah gelecek aylara gelir bebişin canım annenlerin durumu nasıl şekercim inşallah tatlıya bağlanmışlardır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…