Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

güle güle canım...

kızlar bende salı günü gidicem doktora uzun bi aradan sonra bakalım ne olacak.merak ediyorum.

ay iyi yapmışsın canım randevu almakla...işallahhh güzel çıkar muayenen canımcımm...
bende doktora gitmek için can atıyorum ama daha 1 ay yeni geçti enson gittiğmden 6 ay sonra gel demiştiii..bekliorum bakalım ..hazirana kadar beklerim giderim yine sanırım..

güle güle canım özlicez bende kaçtım kızlar arkadaşa kadar gidicem bi kaç gündür göremedim özledim hepinizi seviyorum öpüldünüz Şeniz allah emanet

nilüfercim sen adet oldunmu canımcum

olmadım canımcım..24-27 si gibii ....işallahhh olmam....
kızlar ben bugün arkadaşıma uğradım öğlen gibi 2.5 aylık kızını gördüm okadar masum okadar tatlıydı kii...ördek gibi dudağı var bide yandan gülüyo artistik şekildesırnaşık şey biblo gibi elleri vardı..çok tatlıydı maşşallahhh...aldım onu sevdim sevdim..ele avuca gelmeyede başlamış oyuncak gibi yaaaaaa....allahım bizde nasibetsin kızlarrrr...
sevmesi bile çok şekerdi..kendi çocuğum olunca çıldırırımm herhaldee...çocukları çok seviyorummm:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

kızlar ben şimdilik çıkıyorum nasip olursa gelirim yine...
Allah a emanet olıun...

amiiin canım inşallah ya
kızlar bu arada topik kalabalık ama kimse yzmıyo çok fazla herkes benim gibi geçmişi mi okuyo nedelikafadulden

canım rahatsız etmiş olmayayım ama benim ki biraz sarıya yakın,ilk defa bu renk oldu da dikkatimi çekti,dedim illa ki beyaz mı olur hamilelik belirtisinde
uuufff kafamı takmayayım diyorum ama...

kafanı takma bence..bide herkezin dediği birşey var hamilelikte bütün belirtiler olacak diye birşeyde yokmuş kii...hamile olmadanda sarımtrak akıntı yaşayanlar var hatta...çok kafanı takma canımcım..

herkese slm nasılınız geçmişi okuyup anca gelebildim 2 saat içinde döktürmüşsünüz gene
rufeydacım bütün replerim senin olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…