Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

beryalcim sen nasılsın? hiç cevap yazmıyorsun geçtiğimiz sayfalarda seni ve bebişini sordum, ne zaman doktora gideceksin dedim ama bize cevap yazmadın:1no2:

nilüfercim, muhasebe22 sizleri tebrik ederim Allahım sağlıkla tamamını erdirsin bebişlerinizi sağlıkla kucaklarınıza alın inşallah:teytey::teytey:

saol canım iyiyim bende şu ay geçsn de çalışmalara başlayayım diye debelenip duruyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt

canım hayırlısı olsun bak nilüfere incir suyu yaradı değil mi nilüferkaydirigubbakcemile3

sende dene canım herşeyin hayırlısı tabi öncelikle Allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

beryalcim sen nasılsın? hiç cevap yazmıyorsun geçtiğimiz sayfalarda seni ve bebişini sordum, ne zaman doktora gideceksin dedim ama bize cevap yazmadın:1no2:

canım benim görmemişim sanırım özür diilerim .ben ve bebişim iyiyiz.bugün gittik doktora.iyi nohutum ama göstermedi yine kendini 1 hafta sonra tekrar gidicez kontrolümüz var ve bugün 4 lü testimiz yapıldı haftaya sonuçlarını alıcaz.bu arada senin kızın nasıl yaramazlık yapıyomu? isim ne düşündünüz?
annenler gelmiş gözün aydın .çok selamlar ellerinden öpüyorum .a.s.

TARıH : 24.04.2009 SAAT : 17:18

HAMıLE LıSTESı

ıSıM____________________ SAT ______________cinsiyeti___

1.okyanus: _______________28 KASIM ___________kız
2.hakca : ________________12 ARALIK___________kız
3.Çıtos2903 :______________10 OCAK____________erkek
4.beryal: _________________12 OCAK ____________
5.bırcan:__________________25 OCAK
6.sÜprız_mucıze : __________6 OCAK
7.ıNTERHAT:
8.merve_85: ________________6 ŞUBAT
19.ÖZLEMıMSıN: ___________ 9 ARALIK
10.tatlibebek :_______________13 ŞUBAT
11.mervevatan:
12.kardelen_32:_____________10 ŞUBAT
13.missmiss : _____________
14.hlymms: ________________8 MART
15.sessizdeniz:____________21 MART
16.sevgii:) _________________
17.nilüfer79 ________________24 MART
18.muhasebe22 ____________

UMUT LıSTESı

1.vildangel
2.sara
3.sanalem
4.pancuben
5.dolunay_esra
6.maat
7.rufeyde serra
8:rozalin
9:dil-nur
10.lucian
11.pinkrose
12. yeb2004
13.sumos23
14.benbilirim
15.dyd
16.kurnaz
17.alin
18.yadel
19.ezgicik
20.eylull
21.pingu................... aramıza hg canım
22.funda41 ...............aramıza hg canım
23.selra
24.huzeyfe
25.smhsmh
26.yosun2003
27.orays
28.butha...............aramıza hg canım
29.ozle_mm..........aramıza hg canım
30.bilgen35..........aramıza hg
31.tatl : ...............aramıza hg
32.SivriBiber: ........aramıza hg
33.NAZ87 : ..........aramıza hg
34.melike25:
35.burcinn:
36.hayrun:
37.meryem82.
38.zahidem:
39.triyandafil:
40.Eski_dünya:.........aramıza hg
41.umutlu16:.............aramıza hg
42.ekince:
43.gaye: .................hg aramıza
44.ceylanmelek: .....hg aramıza
45:srncr : ...............hg aramıza
46:daisy24: ............hg aramıza
47.34nesli: .............hg aramıza
48.vildan83: ............hg aramıza
49.bengl :...............hg aramıza
50.&ayla&:.............hgaramıza
51.cesica:..............hg aramıza
52.mavi_gozlu:.......hg aramıza
53.ebrar42: ...........hg aramıza
54.osmaniye80:
55.fransiyum:
56.ALARA1983:
57.angel_eda:
58.talyaa:
59.ktg:
60.belenay:
61.datlum:
62.zeyn77:
63.yagmur2009:
64.windy:
65.niran77:
66.yldz:
67.iklimtuana:
68.tekecen:
69.ESCALES:
70.dezy:
71.gize:
72.ozbek83:
73.sedcan:
74.k.a.y.r.a
75.sinemis84:
76.AYSEN74:
77.abyosun:
78.esengülüm:
79.NS72

KIZLAR EN YENı LıSTE BU LÜTFEN ıSMı OLMAYANLAR BıLDıRSıN
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

canım hayırlısı olsun bak nilüfere incir suyu yaradı değil mi nilüferkaydirigubbakcemile3

sende dene canım herşeyin hayırlısı tabi öncelikle Allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ben daha önce bi kez denedim inciri ama kanamam oldu diye bıraktım şimdide önce sogandan başlayayım diyorum ya hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

haklısın gülüm umudumuzu yitirmememiz lazım bu enerjiklik bu ay bendede var dur bakalım bir işe yarıyacakmı bakem
kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:

toprağım heralde nohutun terbiyeli olucak anacım allah sağlıklı şekilde nohutunu ele almayı nasip etsin şekercim benim
BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
dur kız fazla oynama sen nohutunun başı dönecek biz senin yerine çekeriz halayı :teytey::teytey::teytey:
çok teşekkürler kızlarrr.....
sağolun canlarım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anam sende dur ne diye bu kadar zıplıyon sen şöyle bir köşeye geç bakem he :teytey::teytey::teytey::teytey: sen anca alkış çal bize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kıpırdak nohut bu teyzeleri gibi :jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:

tamam canım bizde üzüldük bize neden cevap yazmıyor beryal teyzesi diye.inşallah sonuçlarında iyi çıkar canım. kızım iyi mayıs 9 gibi doktora gidicez. doktor ben kız görüyorum ama bir dahaki ay kontrolde yine bakarız dedi.sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez. seninkide göstermemiş kız olmasın?

ben daha önce bi kez denedim inciri ama kanamam oldu diye bıraktım şimdide önce sogandan başlayayım diyorum ya hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

anladım canım herşeyin hayırlısı inşallah senin ve diğer kızlarında güzel haberlerinizi almak dileğiyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…