rufeydecim merhaba evet canım şükür denk gelebildik nasılsın:1hug:
saol canım iyiyim bende şu ay geçsn de çalışmalara başlayayım diye debelenip duruyorumhihoyyythihoyyythihoyyyt
bızde ıyız teyzesı ıyı etmıssın vaalla
beryalcim sen nasılsın? hiç cevap yazmıyorsun geçtiğimiz sayfalarda seni ve bebişini sordum, ne zaman doktora gideceksin dedim ama bize cevap yazmadın:1no2:
ben daha önce bi kez denedim inciri ama kanamam oldu diye bıraktım şimdide önce sogandan başlayayım diyorum ya hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:canım hayırlısı olsun bak nilüfere incir suyu yaradı değil mi nilüferkaydirigubbakcemile3
sende dene canım herşeyin hayırlısı tabi öncelikle Allahın izniyle:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
haklısın gülüm umudumuzu yitirmememiz lazım bu enerjiklik bu ay bendede var dur bakalım bir işe yarıyacakmı bakemkızz llah iyiliğini vermesin)))))))))heheh)))))))))
valla geçen ay bende çok enerjiktim kızzz ..kürler mürler gaza gelmiştim..buay çok çalış enerjini kaybetme sen de başarırsın işallah kuzummm:lepi:
ben hamiş kaldıysam ALLAHIN İZNİYLE hepiniz kalırsınız kızlarr...buna inanın benimde ümidim yoktuu yaniii..ama oluyormuşşşş:lepi:
kızlarrrr niloş hamişşş artık hadi bakim gene halay çakalim duymayanlarrr:teytey:
toprağım heralde nohutun terbiyeli olucak anacım allah sağlıklı şekilde nohutunu ele almayı nasip etsin şekercim benimcanlarım benim .sevgi kelebeklerim ben geldim evimdeyim yine sizlerleyim .sabah ta doktor kontrolüm vardı o yüzden yazamadım size. üşüttüm biraz .kendi doktorumu aradım seslerimde kısıldı diye .tama gel dedi.ona sormadan ilaç içmek istemedim .amerikan hastanesine gittim kulak burun boğaz doktoruna .allaha şükür önemli birşeyim yokmuş.nane limon .ıhlamur ve pastil içerek geçirecez dedi.hamile olduğum için ilaç tavsiye etmedi.hastaneye gitmişken kendi doktoruma da gittim muayne oldum .nohutumu gördüm .ayyy maşallah çok büyümüş ama yine göstermedi kendini.teyzeleri size şikayet edeyim bu nohutu.takla atıyo oynuyo ama kendini göstermiyo bacak bacak üstüne atmış karnımda keyif yapıyo .poposunu döndü bize hiç önünü dönmedi çok terbiyeli nohutum var :jeyyar:
dur kız fazla oynama sen nohutunun başı dönecek biz senin yerine çekeriz halayı :teytey::teytey::teytey:BENDE GELİM ARANIZA YAAAAAAAAAAAAAAA OHHH SAĞDAN SAĞDAN hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
anam sende dur ne diye bu kadar zıplıyon sen şöyle bir köşeye geç bakem he :teytey::teytey::teytey::teytey: sen anca alkış çal bize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisçok teşekkürler kızlarrr.....
sağolun canlarım...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
haklısın gülüm umudumuzu yitirmememiz lazım bu enerjiklik bu ay bendede var dur bakalım bir işe yarıyacakmı bakem
toprağım heralde nohutun terbiyeli olucak anacım allah sağlıklı şekilde nohutunu ele almayı nasip etsin şekercim benim
dur kız fazla oynama sen nohutunun başı dönecek biz senin yerine çekeriz halayı :teytey::teytey::teytey:
anam sende dur ne diye bu kadar zıplıyon sen şöyle bir köşeye geç bakem he :teytey::teytey::teytey::teytey: sen anca alkış çal bize alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ben daha önce bi kez denedim inciri ama kanamam oldu diye bıraktım şimdide önce sogandan başlayayım diyorum ya hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım benim görmemişim sanırım özür diilerim .ben ve bebişim iyiyiz.bugün gittik doktora.iyi nohutum ama göstermedi yine kendini 1 hafta sonra tekrar gidicez kontrolümüz var ve bugün 4 lü testimiz yapıldı haftaya sonuçlarını alıcaz.bu arada senin kızın nasıl yaramazlık yapıyomu? isim ne düşündünüz?
annenler gelmiş gözün aydın .çok selamlar ellerinden öpüyorum .a.s.
ben daha önce bi kez denedim inciri ama kanamam oldu diye bıraktım şimdide önce sogandan başlayayım diyorum ya hayırlısı olur inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şekerim nasılsın .ben evime döndüm artık .bol bol görüşücez.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?