hayısrlısıolsun cnm:1hug:
iyiyiz canım inşallah güzel haberle dönerim ve bu yaramaz nohut cinsiyetini gösteriri.eşim çatlıycak meraktan .adam kız doğur diyo sanka benim elimde .bende sen ne koyduysan o çıkacak diyom kaydirigubbakcemile3:roflol:sırnaşık şeymerhaba hanımlar nasılsınız bakalım beryalcim hayırlı haberlerle dön inşallah vildangel canım sen nasılsın bircan canım bende geldim bak bi selam vereyim dedim biraz sonra çıkıcam evden çıkmadan bi bakayım dedim topiğin bütün şekerlerine merhaba nasılsınız bakalım hey hamişler bebişler nasıl nasıl gidiyor hamişlik hamiş olmayanlar ha gayret az kaldı tek tek hamişlik yolunda ilerliyoruz allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
hoşgeldin canımMerhaba kızlar geçmişi okuyodum vazgeçtim geldim
iyiyis canım bende çıkıcam az sonradoktora gidicez nohutumlanasılsınız canlarım ben iyiyim çok şükür.birazdan pazara gidicem hepinizi öpüyoruma.s.
güle güle git canım hayırlı haberlerle gel :1hug:
merhaba hanımlar nasılsınız bakalım beryalcim hayırlı haberlerle dön inşallah vildangel canım sen nasılsın bircan canım bende geldim bak bi selam vereyim dedim biraz sonra çıkıcam evden çıkmadan bi bakayım dedim topiğin bütün şekerlerine merhaba nasılsınız bakalım hey hamişler bebişler nasıl nasıl gidiyor hamişlik hamiş olmayanlar ha gayret az kaldı tek tek hamişlik yolunda ilerliyoruz allahım hepimize hayırlısını nasip etsin inşallah
ee nasısınız hanımlar abyosun+, belenay, beryal+, nilaykisir, sekerkiz67, sumos23, yeb2004
kızlarr ya size bir şey danışmak istiyorum şimdi yarın benim adetimin 3. günü hani ogün dr gidilir ya sizce gideyimmi ve diyorumki bu sefer gittiğimde dr çatlatma iğnesi versin yani onun tedavisi için başlayalım olurmu sizce ne olur aklım çok karışık yada bekleyeyimmi biraz daha
ne olsun canım aynı işte bildiğin gibi sen nasılsın bakalım
git tatlım çatlatma iğnesi istiyosan 3 gün git sonra 3 yada 4 gün sonra tekrar çağıracak seni en son iğne vuracak 13 üncü gün falan .
sumoşçum kaldık yalnız kaçtı millet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?