kıslar işimi bitirdim hazırlandım süslendim püslendim kaynanamı bekliyom
merhana arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese kuçak dolusu selamlar umarım yabancılık çekmem.
merhana arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese kuçak dolusu selamlar umarım yabancılık çekmem.
kıslar işimi bitirdim hazırlandım süslendim püslendim kaynanamı bekliyom
allahım nede severmiş kaynanasını
kırmızı rujunuda sürdün mü canım :roflol:kıslar işimi bitirdim hazırlandım süslendim püslendim kaynanamı bekliyom
slm kızlar 2 gün kaldı ama beklemek cok zor 8 aydır ugrasıyoruz insallah bu ay olur gün az kalmıs olan yada hamile olan varmı aranızda bi kac sey sormak istiyorum...
kırmızı rujunuda sürdün mü canım :roflol:
hepinize merhaba kızlar güzel bir gün sizinle olsun göbişleriniz bebek dolsun bu kimin lafıydı yaasırnaşık şey
aramıza hoşgeldin canım umarım sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun :Saruboceq:teşekkür ederim.öykü dersek çok uzun açıkcası kısaca bende hamile kalmak istiyorum.bir oğlum var 4 yaşında.ama kalp hastası olduğum için kullandığım ilaçlardan dolayı hamile kalamıyorum.doktor hala şansın var diyor dedi ama kısmet bakalım..
teşekkür ederim.öykü dersek çok uzun açıkcası kısaca bende hamile kalmak istiyorum.bir oğlum var 4 yaşında.ama kalp hastası olduğum için kullandığım ilaçlardan dolayı hamile kalamıyorum.doktor hala şansın var diyor dedi ama kısmet bakalım..
hoşgeldin cnm.ya bend bu ay var sandım ama adet oldum inş sende vardır cnm
bilmiyomki birden aklıma geldi kaydirigubbakcemile3meraba canım hg kimin lafıysa güzel lafmış ammmiiinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?