Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

merhana arkadaşlar aranıza yeni katıldım.herkese kuçak dolusu selamlar umarım yabancılık çekmem.

hepinize merhaba kızlar güzel bir gün sizinle olsun göbişleriniz bebek dolsun bu kimin lafıydı yaasırnaşık şey

slm kızlar 2 gün kaldı ama beklemek cok zor 8 aydır ugrasıyoruz insallah bu ay olur gün az kalmıs olan yada hamile olan varmı aranızda bi kac sey sormak istiyorum...

hoşgeldin cnm.ya bend bu ay var sandım ama adet oldum inş sende vardır cnm

teşekkür ederim.öykü dersek çok uzun açıkcası kısaca bende hamile kalmak istiyorum.bir oğlum var 4 yaşında.ama kalp hastası olduğum için kullandığım ilaçlardan dolayı hamile kalamıyorum.doktor hala şansın var diyor dedi ama kısmet bakalım..

aramıza hoşgeldin canım umarım sende en yakın zamanda meleğine kavuşursun :Saruboceq:

geçmiş olsun canım inşallah bu ay olur bilmemmi beklemesi çoook zor

hoşgeldin cnm.ya bend bu ay var sandım ama adet oldum inş sende vardır cnm

gögüslerime dokunamıyorum cok fena sızlıyo sişti dokunamıyorum bile aksamları asırı üsüme tutuyo sag tarafımda ara ara agrı giriyo bacagıma vuruyo aradada kalbim cok hızlı atıyo 2 gündürde gözlerim kararıyo bide beyaz bi akıntım var bu ay bide hergün atesimi ölctüm 36.6 dan basladı simdi 37.1 düsme insallah allah her isteyene versin beklemek cok zor... sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…