gögüslerime dokunamıyorum cok fena sızlıyo sişti dokunamıyorum bile aksamları asırı üsüme tutuyo sag tarafımda ara ara agrı giriyo bacagıma vuruyo aradada kalbim cok hızlı atıyo 2 gündürde gözlerim kararıyo bide beyaz bi akıntım var bu ay bide hergün atesimi ölctüm 36.6 dan basladı simdi 37.1 düsme insallah allah her isteyene versin beklemek cok zor... sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar...
gögüslerime dokunamıyorum cok fena sızlıyo sişti dokunamıyorum bile aksamları asırı üsüme tutuyo sag tarafımda ara ara agrı giriyo bacagıma vuruyo aradada kalbim cok hızlı atıyo 2 gündürde gözlerim kararıyo bide beyaz bi akıntım var bu ay bide hergün atesimi ölctüm 36.6 dan basladı simdi 37.1 düsme insallah allah her isteyene versin beklemek cok zor... sizce hamilelik belirtisi olabilir mi bunlar...
ne diyon kıs görmesin deşer bizi valla delikafaduldenanam sürmüştür oo vildan
ne diyon kıs görmesin deşer bizi valla delikafadulden
benziyo canım oama bende onları adetten önce yaşıyorum ama sende inş vardır dua et cnm
zaten dua etmekten baska care yokki bizim bi sorunumuz yok sadece zamanı degil demekki bekliyorum işte siz kac aydır bekliyosunuz...
zaten dua etmekten baska care yokki bizim bi sorunumuz yok sadece zamanı degil demekki bekliyorum işte siz kac aydır bekliyosunuz...
:roflol:kız susalım bari vallaha gebertir bizi
hoşbulduk sumoşcum nasılsınız bakıyım epeydir giremedim bi ara pc bozuldu sonra köylere felan çıktık derken anca şimdi girebildim ama hep aklımdaydınız yeni hamileler var bakıyorum allah tamamına erdirip kucaklarına almayı nasip esin darısıda bizim başımıza inşallah :Saruboceq:
hatun heyecanlı kızlar kayganası gelcek o görmez şimdi bizidelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile2
hatun heyecanlı kızlar kayganası gelcek o görmez şimdi bizidelikafadulden:dance:kaydirigubbakcemile2
sumoş ben düşükten sonra adetlerimi erken ve azcık azcık ama 10 gün görüyorum sende durumlar nasıl doktorumu aradım bunun normal olduğunu kıvamının önemli olmadığını söyledi bi dahaki adetimde inşallah kaldığımız yerden devam edecez
sen kimle dans ettiğini bilmiyon galiba canım o yazamasada gözü burdadır ona göre yani sırnaşık şey
sen kimle dans ettiğini bilmiyon galiba canım o yazamasada gözü burdadır ona göre yani sırnaşık şey
neyse ben kaçtım kızlar görümcemi istanbula yolculadık kayınvalidem yalnız kalmasın ben kaçayım yine gelirim inşallah aynı zamanda teyzem olur kendileri altta ben üst katta o oturuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?