Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

inş canım dua et bol bol hayırlıysa olur inş

benziyo canım oama bende onları adetten önce yaşıyorum ama sende inş vardır dua et cnm

elifcim inş en yakın zamnda ikinci bebeğine kavuşursun ama düşünsene sen yine o duyguyu tatmışsın bize baksana bi okadar özlem duyuyoruzki

hoşbulduk sumoşcum nasılsınız bakıyım epeydir giremedim bi ara pc bozuldu sonra köylere felan çıktık derken anca şimdi girebildim ama hep aklımdaydınız yeni hamileler var bakıyorum allah tamamına erdirip kucaklarına almayı nasip esin darısıda bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

zaten dua etmekten baska care yokki bizim bi sorunumuz yok sadece zamanı degil demekki bekliyorum işte siz kac aydır bekliyosunuz...

öyle canım ben her gün dua ediyorum allahım ne olur hayırlıysa bu ay bana bebeğimi ver diye ama her ay adet görüyorum demekki hayırlı zmanı daha gelmemeiş ama bi okadrda umutsuzluğa düşüyorum neden olmuyo diye alahın işne karışılmaz tabiki ama insan elinde olmadan üzülüyo işte

ahh canım ne olsun aynı bildiğin gibi bi değişiklik yok bende aynı

canım bende 20 aydır evliyim 16 aydır isitoruz inş en yakın zmanda olur hepimizin inş

sumoş ben düşükten sonra adetlerimi erken ve azcık azcık ama 10 gün görüyorum sende durumlar nasıl doktorumu aradım bunun normal olduğunu kıvamının önemli olmadığını söyledi bi dahaki adetimde inşallah kaldığımız yerden devam edecez

canım benim ara kanama olmuştu demiştim ya ben yine aynı tarihte adet oldum yani dün bugün 2. gün yarın doktora gitcez inş bu sefer çatlatma iğnesi düşünüyoruz işte bakalım artık hayırlısı benim aynı düzende yani canım

neyse ben kaçtım kızlar görümcemi istanbula yolculadık kayınvalidem yalnız kalmasın ben kaçayım yine gelirim inşallah aynı zamanda teyzem olur kendileri altta ben üst katta o oturuyo

neyse ben kaçtım kızlar görümcemi istanbula yolculadık kayınvalidem yalnız kalmasın ben kaçayım yine gelirim inşallah aynı zamanda teyzem olur kendileri altta ben üst katta o oturuyo

ay ay ay kız bugün kayınvalideyi sevme günümü ne herkes bi kayınvalideci olmuşş:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…