Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
dilnur hayatım şiirine bayıldım birdaha olsa yine rep verirdim cnm benimŞenizŞeniz
sağol canım benim sevdiğim bir şarkının sözleriydi belenay ablanın yola devamla bitirdiği cümleden sonra aklıma geliverdi
sen nasılsın canım neler yapıyorsun Şeniz

allahım çok büyük her şeyin hayırlısını bilir inş bizede hayırlı evlatlarlar nasip eder inş

he vallaha canım çok moralim bozuk umutsuzum adet oldum yine ondan

hiç ogünleri göremeyecem gibi geliyo

allahım çok büyük her şeyin hayırlısını bilir inş bizede hayırlı evlatlarlar nasip eder inş

hb cnm evet aşılama yapıldı ama tutmadı malesef:çok üzgünüm:

Umutsuz hiç olma caımcım. Eşin sana destek olmayan biri olsaydı napıcaktın çocuk istiyorum diye tuttursaydı yada çocuğun olsayıda gene sana her konuda destek olmayan bi eşin olsaydı napıcaktın. Verdiği şükürlere hamd olsun. Göbişlerimize bebek koy versin

Rozalincim senin için hayırlı zmaan bu dönem değilmiş dmeek ama tez zamanda hayırlısıyla evladın olu

amanın içim daraldı kızlar güzelliklerde konuşalım olur olur inş..her şeyin bir zamanı var derler sumos üzülme sen unutma üzülmekte negatif etkiliyor

slm bende bebısım olsun ıstıyorum bu ay yumurtma gunlerımde ıyı bı temel attığımı dusundum ama regl dönemıme 12-13 gun olmasına ramen sankı başladı önce bı kahve rengı akıntı geldı 2 gundur de damlama seklınde kan gelıyor anlamadığın ew ışlerıne çok yuklenmıstım annem sen cocuk dusuruyo olmayasın dedı kafamı sımdı bu kurcalıyor:1shok:

ihmal etme canım bence bi dr git görün

ya doğru söylüyon canım yaa içinizi kararttım behhh neyse hadi ben kaçıyom zaten herşeyin başı sağlık değilmi hepine çok ama çok teşekkürediyorum göüşmek üzere herkes kib

bu dedğin şey 2 seferdir bende de oluyor canım ama doktor strestendir diyo geçiyo
Seninde bir doktora görünmende fayda var bence a.s

kızlar ben çıkıyorum işlere bakmak lazım kendinize iyi bakın umarım her şey gönlünüzce olur...

Selam bende 3 yıllık evliyim 7 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 ay önce bıraktım bu arada 3 aylık süreyide normal kurumayla geçirdim bebekte sorun yaşanıyormuş şimdiden sonra allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum bakalım inş.olur dua edin

selam canım hoşgeldin inşallah sende hamielelr kervanına katılırsın

amin cnm bu kadar tesaduf olur bende selin özcan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…