sağol canım benim sevdiğim bir şarkının sözleriydi belenay ablanın yola devamla bitirdiği cümleden sonra aklıma geliverdislm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
dilnur hayatım şiirine bayıldım birdaha olsa yine rep verirdim cnm benimŞenizŞeniz
Görüceksin o günleri benim arkadaşımın 12 sene olmadı sonra oldu öldü 6 yıl sonra tekrar hamile kaldı karnında kafası su topladı neler çekti sıkıntıdan felç geçirdi ailesi yılıacaktı ki hiç ummadığı anda hamile kaldı eşiyle bile ayrı yatıyorlarmıştı sadece 1 defada Allahın işi Yarabbim çok büyüksün
hb cnm evet aşılama yapıldı ama tutmadı malesef:çok üzgünüm:
he vallaha canım çok moralim bozuk umutsuzum adet oldum yine ondan
hiç ogünleri göremeyecem gibi geliyo
allahım çok büyük her şeyin hayırlısını bilir inş bizede hayırlı evlatlarlar nasip eder inş
hb cnm evet aşılama yapıldı ama tutmadı malesef:çok üzgünüm:
ben sana veriyom canım valla her fırsatta hatta şimdi yeni verdiğim için tekrar veremedim sıran gelsin yine vercem a.sbana niye repinizi çok görüyosunuz
slm bende bebısım olsun ıstıyorum bu ay yumurtma gunlerımde ıyı bı temel attığımı dusundum ama regl dönemıme 12-13 gun olmasına ramen sankı başladı önce bı kahve rengı akıntı geldı 2 gundur de damlama seklınde kan gelıyor anlamadığın ew ışlerıne çok yuklenmıstım annem sen cocuk dusuruyo olmayasın dedı kafamı sımdı bu kurcalıyor:1shok:
bu dedğin şey 2 seferdir bende de oluyor canım ama doktor strestendir diyo geçiyoslm bende bebısım olsun ıstıyorum bu ay yumurtma gunlerımde ıyı bı temel attığımı dusundum ama regl dönemıme 12-13 gun olmasına ramen sankı başladı önce bı kahve rengı akıntı geldı 2 gundur de damlama seklınde kan gelıyor anlamadığın ew ışlerıne çok yuklenmıstım annem sen cocuk dusuruyo olmayasın dedı kafamı sımdı bu kurcalıyor:1shok:
Selam bende 3 yıllık evliyim 7 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 ay önce bıraktım bu arada 3 aylık süreyide normal kurumayla geçirdim bebekte sorun yaşanıyormuş şimdiden sonra allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum bakalım inş.olur dua edin
Selam bende 3 yıllık evliyim 7 ay doğum kontrol hapı kullandım 3 ay önce bıraktım bu arada 3 aylık süreyide normal kurumayla geçirdim bebekte sorun yaşanıyormuş şimdiden sonra allah nasip ederse hamile kalmak istiyorum bakalım inş.olur dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?