Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

ya hayatım niye bu kadar üzüyorsun kendini yapma ama böle olcağı varsada olmaz DURMAK YOK YOLA DEVA

ya belki hiç inanamayacaksınız ama arkadaşların çocuklarını kucağıma alıyorum gözlerim hemen doluyo benim ne zman böyle çocuğum olacak diye ne zamn kendi çocuğumu böyle svecem diye geçen hafta annemler geldi biraz moralim iyidi ama yeğenime bakıyodum hemen gözlerim doluyodu okadar çok pisikoljim bozulmuşki herkes farkediyo artık

BAK GÜLÜM BEN 3 YILLIK EVLİYİM 8 AY SONRA FALAN İSTEMEYE BAŞLADIK KAÇ AY GEÇTİ HALA YOK DR GİTTİM çıktı ortaya ama inan bende deli gibi olmuştum ağla ağla yedim kendimi 1 sene eşimde çocuk istemiyo destek oldu olmazsa olmasın ben seni istiyorum çocuu boşver gider üvey alırız sevaba gireriz ama ben sensiz olamam demişti.ama ben dediğin gibi aynı nerde bi gebe yada bebek görsem gözlerim dolu dolu kendimi eve hapsetmiştim ama artık geçti iyiyim şimdi o devrelerden bende geçtim yani sıkma canım

haklısın Rabbim isteyen herkese kısmet etsin inş.ama ne yapalım insanın kalbine o istek düşünce bir kere ikinci de olsa sanki hiç anne olmamış gibi heveslendiriyor insanı.altı aydır bende bekliyorum her ay adet geçikmesi yaşıyorum bir ay on gün geçikiyor diğer ay beş gün...ve bu adet düzensizliği daha da umudumun tükenmesine neden oluyor.sabrın sonu selamet derler ya bizde bekliyoruz bakalım..kim bilir belki bu ay bebeğim gelir

aynen canım evden dışarı çıkmıyorum artık kimseyle görüşmüyorum ne telefonda ne msnde işte buraya takılıyorum ama yinede moralimi düzeltemiyorum benimde eşim okadar destek veriyoki bana yazık boşuna uğraşma benimle diyorum ayrılalım hatta diyorum çocuğumuz olmuyo oda hiç bi problemimiz yok neden böyle isyan ediyosun allahım hayırlı zamnı bekliyo bnim sevgim sana yetmiyomu diyo her şeyin hayırlı bi zamanı var diyo ama nerdee hiç yine ben bilfiğim gibi davranıyorum senağlama

slm kızlar nasılsınız kaydirigubbakcemile5
dilnur hayatım şiirine bayıldım birdaha olsa yine rep verirdim cnm benimŞenizŞeniz

inş olucak umudum var sadece zaman ...

arkadaşlar bide bizim toplumumuz okadar değişik ki yani gerçekten düşünmeyen insanlar bile olsak hemen diyolarki isitolarda aslında olmuyo kesin demi hemen öyle diyolar

ahh o gecikmeler insanı nasılda ümitlendiriyor.Hayırlısı bayanlar inanın.ben çocuk psikiyatri biriminde çalışıyorum,insanlar negüçlüklerle dünyaya getiriyorlar ama sağlıksız oluyor.Bunları düşünmemiz lazım.Anne olmak hiç kolay değil.Allah herkese hayırlısını ve sağlıklı evladı nasip etsin.ben burda öyle anneler görüyorum ki halimize şükretmek lazım.:Saruboceq:

ben yeni atlattım sayılır ne msn ye ne alt sokakta olmasına rahmen anneme ne kaynanama tıkadım kendimi eve.. eşim sıkıldı artık çocuk mocuk istemiyorum olursa olur ya.diyip konuşturmuyo bile hatta hala çocuk konusunu açtırmıyo hala ağlıyorum diyee yaa canım tek sen diilsin üzülme canım allah büyüktür:teselli:

allah hiç kimsenin kucağını boş bırakmaz inş her dua edişimde böyle ediyorum çünkü acısının ne kadar büyük olduğunu ancak yaşayan anlar

arkadaşlar bide bizim toplumumuz okadar değişik ki yani gerçekten düşünmeyen insanlar bile olsak hemen diyolarki isitolarda aslında olmuyo kesin demi hemen öyle diyolar

ewt kesin olmuyo diyo millet biliyorum ama gün gelicek allah bana öle bi ewlat vericekki onlar o zaman görücek

Umutsuz olursan zaten olmaz diye hiç ugraşmazsın olucask ümidini kaybetme 10 sene sonra olan bile var. Sen böyle yaparsan ooo

tabiki canım ben zaten hep şükür halimize diyorum ama sabretmekte okadar kolay bir şey değil

Umutsuz olursan zaten olmaz diye hiç ugraşmazsın olucask ümidini kaybetme 10 sene sonra olan bile var. Sen böyle yaparsan ooo

umutlu olmak istiyorum hemde çok ama olmuyo be güzelim ya tamam diyorum artık umudumu hiçbir zaman yitirmeyecem diyorum aradan 2dk geçiyo yok yine aynı ağlayıp zırlıyorum

Görüceksin o günleri benim arkadaşımın 12 sene olmadı sonra oldu öldü 6 yıl sonra tekrar hamile kaldı karnında kafası su topladı neler çekti sıkıntıdan felç geçirdi ailesi yılıacaktı ki hiç ummadığı anda hamile kaldı eşiyle bile ayrı yatıyorlarmıştı sadece 1 defada Allahın işi Yarabbim çok büyüksün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…