Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Kızlar tekrar merhaba ÖĞleden Önce bı yazıkm elk. Gıttı nasılsınız bakalım bÜyÜk harflade yazdımya olsun

Amin ablacım Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:
okadar içten yazmışsın ki duygulandı birden ya senağlama

kızları bugün bi üzgün bi mutsuz gördümde bende yaşadıklarımı yazıp onlara moral olsun istedim ben ilk zamanlar yanlız olduğumu düşünüyordum ama kk ya üye olunca gördüm ki benim gibi binlere kadın var derdimiz aynı beni anlayan birilerini olduğunu bilmek beni rahattlattı eminim benim yaşadıklarımı bir çoğunuz yaşadınız ve aynı şeyleri hissettiniz öyleyse acılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır birbirimize destek olmak beni rahtlatıyor ve mutlu ediyor ben biliyorum burada olan her kadının bebeği olacak ama sadece zamanını bekliyor onun için üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile5

bende muhabbet amaçlı değilde Emg nasıl çekiliyo diye bir konu açtım bir Allahın kulu yazmadı hiç bişey öğrenemeden çekildi Emg sırnaşık şeysırnaşık şey

benimki biz buraya giriyozya jinekoloji onun altındaki kadın sağlığımı neydi.orda ganophene ve menogon kullananlar diye bende bilgilenmek istemiştim sadece ama kızlar saolsun geldiler böle faal diilde 12 saat geçiyo yazılanın ardından falan

ama kadın infertilitesine girince

dilnur nülüş ovülasyon testimi almıştı bu ay yoksa benmi öyle hatırlıyorum
evet canım ovulasyon testi yapmıştı silik ikinci çizgiyi görmüştü o testte yani doğru zamanı tutturdu ben ozamandan ümitlenmiştim ondan zatena.s
birde hamilelik testi silik çıkınca emin oldum valla tahmin ettiğim gibi de çıktı canım benim ya Allahım emeklerini boşa çıkarmadı :1hug:

canım allah senden razı olsun inş bir gün hepimizin olur bebekleri

inş bizimkileride boşa çıkarmaz bende kullanmıştım ama tutturamaıştım bi türlü ozman gerçekten işe yarıyor bu ovülasyon testi yinemi alsam acaba

evet ablacım çok haklısın umutsuzluğa kapılmak yok yola devam dedin de sevdiğim bir şarkı var o geldi aklıma

yıkıldığın her an
yokolmadığına şükret
kalk aynalara bak

yorulduğun her an
kolay ölümden vazgeç
kalk gökyüzüne bak

yüreğine güneş koy
yüreğine bulut koy
yüreğine yıldız koy
yola devam
:lepi:

dilnur canım sen soğan kürüne başladığın kaç günden sonra bişeyler hissetmeye veya görmeye başlaın canım akıntı gibi

inş bizimkileride boşa çıkarmaz bende kullanmıştım ama tutturamaıştım bi türlü ozman gerçekten işe yarıyor bu ovülasyon testi yinemi alsam acaba
İnşallah canım ya al istersen belki bu kez tutturursun bende boşa gidecek diye almak istemiyom valla nilüferinde bu 2.takibiydi galiba canım illaki birinde denk gelecek daha ucuz yapsalarda şu mereti sürekli alsak sırnaşık şey

süpesin canım

dilnur canım sen soğan kürüne başladığın kaç günden sonra bişeyler hissetmeye veya görmeye başlaın canım akıntı gibi
valla ben ara kanama yaşadım ya ozaman yaptım canım
zaten adetimi ilaçla olduğum için kesik kesikti ve kasıklarımdaki ağrılarım ve karnımdaki şişlik falan hep duruyordu kendimi kötü hissediyordum
nezamanki soğana başladım önce kanama leke şeklindeyken normal adete dönüştü ve yoğunlaştı 2 gün boyunca devam etti sonrada bu kesik kesik hiç bitmeyen adetim bu sayede bitmiş oldu çok rahatladım valla canım :lepi:
şimdi ise normal akıntım var ama çok yoğun bişey yok :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…