Amin ablacım Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::Saruboceq:
okadar içten yazmışsın ki duygulandı birden ya senağlama
hoş geldin canımm afiyet olsun
bende muhabbet amaçlı değilde Emg nasıl çekiliyo diye bir konu açtım bir Allahın kulu yazmadı hiç bişey öğrenemeden çekildi Emg sırnaşık şeysırnaşık şey
benimki biz buraya giriyozya jinekoloji onun altındaki kadın sağlığımı neydi.orda ganophene ve menogon kullananlar diye bende bilgilenmek istemiştim sadece ama kızlar saolsun geldiler böle faal diilde 12 saat geçiyo yazılanın ardından falan
evet canım ovulasyon testi yapmıştı silik ikinci çizgiyi görmüştü o testte yani doğru zamanı tutturdu ben ozamandan ümitlenmiştim ondan zatena.sdilnur nülüş ovülasyon testimi almıştı bu ay yoksa benmi öyle hatırlıyorum
kızları bugün bi üzgün bi mutsuz gördümde bende yaşadıklarımı yazıp onlara moral olsun istedim ben ilk zamanlar yanlız olduğumu düşünüyordum ama kk ya üye olunca gördüm ki benim gibi binlere kadın var derdimiz aynı beni anlayan birilerini olduğunu bilmek beni rahattlattı eminim benim yaşadıklarımı bir çoğunuz yaşadınız ve aynı şeyleri hissettiniz öyleyse acılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır birbirimize destek olmak beni rahtlatıyor ve mutlu ediyor ben biliyorum burada olan her kadının bebeği olacak ama sadece zamanını bekliyor onun için üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile5
evet canım ovulasyon testi yapmıştı silik ikinci çizgiyi görmüştü o testte yani doğru zamanı tutturdu ben ozamandan ümitlenmiştim ondan zatena.s
birde hamilelik testi silik çıkınca emin oldum valla tahmin ettiğim gibi de çıktı canım benim ya Allahım emeklerini boşa çıkarmadı :1hug:
evet ablacım çok haklısın umutsuzluğa kapılmak yok yola devam dedin de sevdiğim bir şarkı var o geldi aklımakızları bugün bi üzgün bi mutsuz gördümde bende yaşadıklarımı yazıp onlara moral olsun istedim ben ilk zamanlar yanlız olduğumu düşünüyordum ama kk ya üye olunca gördüm ki benim gibi binlere kadın var derdimiz aynı beni anlayan birilerini olduğunu bilmek beni rahattlattı eminim benim yaşadıklarımı bir çoğunuz yaşadınız ve aynı şeyleri hissettiniz öyleyse acılar paylaşıldıkça azalır mutluluklar paylaşıldıkça çoğalır birbirimize destek olmak beni rahtlatıyor ve mutlu ediyor ben biliyorum burada olan her kadının bebeği olacak ama sadece zamanını bekliyor onun için üzülmek yok yola devamkaydirigubbakcemile5
mrb yebcim hoş geldin bildiğin gibi canım sen nasılsın
İnşallah canım ya al istersen belki bu kez tutturursun bende boşa gidecek diye almak istemiyom valla nilüferinde bu 2.takibiydi galiba canım illaki birinde denk gelecek daha ucuz yapsalarda şu mereti sürekli alsak sırnaşık şeyinş bizimkileride boşa çıkarmaz bende kullanmıştım ama tutturamaıştım bi türlü ozman gerçekten işe yarıyor bu ovülasyon testi yinemi alsam acaba
evet ablacım çok haklısın umutsuzluğa kapılmak yok yola devam dedin de sevdiğim bir şarkı var o geldi aklıma
yıkıldığın her an
yokolmadığına şükret
kalk aynalara bak
yorulduğun her an
kolay ölümden vazgeç
kalk gökyüzüne bak
yüreğine güneş koy
yüreğine bulut koy
yüreğine yıldız koy
yola devam
:lepi:
ya ben şimdi çok duygulandım dilnur ve belenay off ya mahvettiniz kız benii
hoşbulduk canım sen nasılsın senin bu aralar pek bi moralin bozuk toparlan söyle
valla ben ara kanama yaşadım ya ozaman yaptım canımdilnur canım sen soğan kürüne başladığın kaç günden sonra bişeyler hissetmeye veya görmeye başlaın canım akıntı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?