Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

slm canım hoşgeldin sordun mu soğanı doktoruna bende merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım ben hep veriyom valla repimi esirgemem senden sengözlerimebaksanab

h.b. canım kimse üstüne alınmasın kim hatırlamıyom şimdi rep vermiyosunuz yazmıs ben verdiğim halde yani bi kaç kere vermişimdir bana hiç vermemiş o yusden öle dedim canım kimse üstüne alınmasın yanlış anlasılmasın

gize h.b. canım

citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, mavi_qozlu, nilaykisir, rufeyde serra, sinemis84, sumos23 slmlar canlarım
slm canım hoşgeldin bişey sorcam avatardaki sen misin :uhm:

selam kızlar nasıllarsınız bakalım ben havalardan herhalde içim kararıyor psikolojimi bozuyor bu havalar ne açık ne kapalı hava yaz gelseydi bi hayırlısıyla
:1hug::1hug:

arkadaşlar sumoş kaçar gece görüşmek üzereekaydirigubbakcemile3

ben akşam yokum..biliyorum gözlerin beni arayacak ama :roflol::roflol::roflol:
akşamları muhabbetime doyum olmaz..başka bi gece işallah sizi başka konularda aydınlatırım canlarım:roflol:

bu arada bişey sorucam kızlar rep nedir herkes birbirinden istiyor
anlamadım

Anladım canım a.s

selam kızlar nasıllarsınız bakalım ben havalardan herhalde içim kararıyor psikolojimi bozuyor bu havalar ne açık ne kapalı hava yaz gelseydi bi hayırlısıyla
:1hug::1hug:
hoşgeldin canım relax ol boşver havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :dance:

bu arada bişey sorucam kızlar rep nedir herkes birbirinden istiyor
anlamadım
rep demek puan demek canım ne kadar puan da okadar itibar demek sırnaşık şey
puanaların olduğu kısımda herkesin yeşil kutucuklarına mauseyle üstüne gelip bakarsan sitenin yorumu çıkar kimin daha çok puan topladığını görürsün yerimseniben

ewt avatardaki benim nişan fotom

çok tatlısın canım şimdi baktım valla bi kaç kişinin daha resmine baktım hepiniz çok çok güzel prenses olmussunuz benimki sizinkinin yanında sönuk kalıyo düğünleriniz hayal gibi olmus valla çok beğendim allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu

escaless gülüm sesin nie çıkmıyo bak şimdi çıkacam ben sen gelir konusmaya başlarsın canım yemek yapmam lazım birasdan çıkıcam gene görüşemedik dicen gülüm bak burdayımm

o zaman benim puanım çok azmış ben bunları hiç bilmiyordum şimdi birbirinize puanmı veriyorsunuz bana da verirmisiniz:)a.s.a.s.

o zaman benim puanım çok azmış ben bunları hiç bilmiyordum şimdi birbirinize puanmı veriyorsunuz bana da verirmisiniz:)a.s.a.s.
bak ben repledim seni daha önceleride vermiştim
kullanıcı paneline gir orada sana kimler vermiş hepsini görebilirsin canım alkisalkisalkis

arkadaşlar ya bişey sorucam soğan kürünü içtim adet oldum şimdi 2.defa içsem zararı olurmu acaba vucut dirençsiz kalırmı acaba

teşekkür ederim yaa o sizin güzelliğiniz canlarım kankilerim benim

arkadaşlar ya bişey sorucam soğan kürünü içtim adet oldum şimdi 2.defa içsem zararı olurmu acaba vucut dirençsiz kalırmı acaba
kürü yarıdamı bıraktın canım öyle yaptıysan keşke bırakmasaydın çünkü adetliyken devam etmenin bir sakıncası yokmuş saraçoğlunun sitesinde araştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…