slm canım hoşgeldin sordun mu soğanı doktoruna bende merak ettim valla kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım ben hep veriyom valla repimi esirgemem senden sengözlerimebaksanab
slm canım hoşgeldin bişey sorcam avatardaki sen misin :uhm:citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, mavi_qozlu, nilaykisir, rufeyde serra, sinemis84, sumos23 slmlar canlarım
sorunca benide haberdar et canım merak ettim kaydirigubbakcemile3slm canım hoşgeldin sordun mu soğanı doktoruna bende merak ettim valla kaydirigubbakcemile3
hb.. kızlarkaydirigubbakcemile3 yok canım daha sormadım gidice sorarım artık
kaydirigubbakcemile5h.g.canım
h.g.
tamam canım benimkaydirigubbakcemile5
arkadaşlar sumoş kaçar gece görüşmek üzereekaydirigubbakcemile3
citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, mavi_qozlu, nilaykisir, rufeyde serra, sinemis84, sumos23 slmlar canlarım
Anladım canım a.sh.b. canım kimse üstüne alınmasın kim hatırlamıyom şimdi rep vermiyosunuz yazmıs ben verdiğim halde yani bi kaç kere vermişimdir bana hiç vermemiş o yusden öle dedim canım kimse üstüne alınmasın yanlış anlasılmasın
gize h.b. canım
hoşgeldin canım relax ol boşver havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :dance:selam kızlar nasıllarsınız bakalım ben havalardan herhalde içim kararıyor psikolojimi bozuyor bu havalar ne açık ne kapalı hava yaz gelseydi bi hayırlısıyla
:1hug::1hug:
Anladım canım a.s
hoşgeldin canım relax ol boşver havalar nasıl olursa olsun bizim havamız iyi olsun :dance:
rep demek puan demek canım ne kadar puan da okadar itibar demek sırnaşık şeybu arada bişey sorucam kızlar rep nedir herkes birbirinden istiyor
anlamadım
ewt avatardaki benim nişan fotom
benim bildiğim en son gaye hamile canım :teytey::)) saol canım yaa ee yeni hamiş haberleri yokmu bakalım :CüvCüv::1hug::1hug:
Gerçekten çok güzelmişsin canım şimdi baktım albüme görmemişim k.bakmaewt avatardaki benim nişan fotom
ok canım kaydirigubbakcemile5dilnurcum adet olunca dr gidicem o zaman sorarım
haber veririm sanada :))
rep demek puan demek canım ne kadar puan da okadar itibar demek sırnaşık şey
puanaların olduğu kısımda herkesin yeşil kutucuklarına mauseyle üstüne gelip bakarsan sitenin yorumu çıkar kimin daha çok puan topladığını görürsün yerimseniben
h.g.benden de hepinize selamlarr a.s.
ewt avatardaki benim nişan fotom
bak ben repledim seni daha önceleride vermiştimo zaman benim puanım çok azmış ben bunları hiç bilmiyordum şimdi birbirinize puanmı veriyorsunuz bana da verirmisiniz:)a.s.a.s.
kürü yarıdamı bıraktın canım öyle yaptıysan keşke bırakmasaydın çünkü adetliyken devam etmenin bir sakıncası yokmuş saraçoğlunun sitesinde araştırdımarkadaşlar ya bişey sorucam soğan kürünü içtim adet oldum şimdi 2.defa içsem zararı olurmu acaba vucut dirençsiz kalırmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?