bak ben repledim seni daha önceleride vermiştim
kullanıcı paneline gir orada sana kimler vermiş hepsini görebilirsin canım alkisalkisalkis
kürü yarıdamı bıraktın canım öyle yaptıysan keşke bırakmasaydın çünkü adetliyken devam etmenin bir sakıncası yokmuş saraçoğlunun sitesinde araştırdım
dilnurcum şimdi fark ettim bende rep olayını k panele baktım çok kişi rep vermiş bende sizze virim ama nası veriliyo hiç anlayamadım
oo herkes vermiş valla herkese tşk ler ben bunları bilmiyordum canım saol peki ben nasıl rep verebilirim canım ya
canım herkesin puanlaının olduğu tarafta bir terazisi var beğendiğinin terazisine tıkla yolla puanını mesela ilk bana yolla :jeyyar:dilnurcum şimdi fark ettim bende rep olayını k panele baktım çok kişi rep vermiş bende sizze virim ama nası veriliyo hiç anlayamadım
Çok teşekkür ederim canım eminim sende çok güzelsindir görmek isterim vallacanım seninde albumune baktım nilüferinkinede baktım çok tatlısınız valla bendende güzelsiniz manken gibi çıkmıssınız düğününüzde çok güzel olmus allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu canım
dediğim beğendiğin kişinin terazisine tıkla yolla yerimsenibenoo herkes vermiş valla herkese tşk ler ben bunları bilmiyordum canım saol peki ben nasıl rep verebilirim canım ya
bırakmayın kürü tamamlayın diyor canım sende öyle yapki faydasını görelim dimi ama a.sevet ya yarıda bıraktım 3 gün önce adet oldum bıraktım 3 gün önce oldum yani o zaman şimdikine başlarken bırakmıyım 10 gün boyunca içiyim
oldu canım teşekkür ederim devamınıda beklerim :jeyyar:sol üst derken sayfanın sol üstü dimi cnm
sol üst derken sayfanın sol üstü dimi cnm
dilnur gize iklimtuanna orays rufeyde serra umutlu 16 hepinize selammmmmmmmmm kızlar hihoyyythihoyyyt
selem kızlar nasılsınız
dilnur gize iklimtuanna orays rufeyde serra umutlu 16 hepinize selammmmmmmmmm kızlar hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?