Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

dilnurcum şimdi fark ettim bende rep olayını k panele baktım çok kişi rep vermiş bende sizze virim ama nası veriliyo hiç anlayamadım

bak ben repledim seni daha önceleride vermiştim
kullanıcı paneline gir orada sana kimler vermiş hepsini görebilirsin canım alkisalkisalkis

canım seninde albumune baktım nilüferinkinede baktım çok tatlısınız valla bendende güzelsiniz manken gibi çıkmıssınız düğününüzde çok güzel olmus allah mutluluğunuzu daim etsin ömür boyu canım

oo herkes vermiş valla herkese tşk ler ben bunları bilmiyordum canım saol peki ben nasıl rep verebilirim canım ya

kürü yarıdamı bıraktın canım öyle yaptıysan keşke bırakmasaydın çünkü adetliyken devam etmenin bir sakıncası yokmuş saraçoğlunun sitesinde araştırdım

evet ya yarıda bıraktım 3 gün önce adet oldum bıraktım 3 gün önce oldum yani o zaman şimdikine başlarken bırakmıyım 10 gün boyunca içiyim

bu arada kızlar bende çıkıyorum allaha emanet olun sağlıcakla kalın hoş sohbetler edin sizi çok seviyom öpüldünüzz

dilnurcum şimdi fark ettim bende rep olayını k panele baktım çok kişi rep vermiş bende sizze virim ama nası veriliyo hiç anlayamadım

oo herkes vermiş valla herkese tşk ler ben bunları bilmiyordum canım saol peki ben nasıl rep verebilirim canım ya

kızlar sol üst küşede bir terazi var üzertine tıklayın mesajı degerlendirin yazıyor
oraya yazıp degerlendir yazan yeri tıklayın o kadar

canım herkesin puanlaının olduğu tarafta bir terazisi var beğendiğinin terazisine tıkla yolla puanını mesela ilk bana yolla :jeyyar:

Çok teşekkür ederim canım eminim sende çok güzelsindir görmek isterim valla

dediğim beğendiğin kişinin terazisine tıkla yolla yerimseniben

evet ya yarıda bıraktım 3 gün önce adet oldum bıraktım 3 gün önce oldum yani o zaman şimdikine başlarken bırakmıyım 10 gün boyunca içiyim
bırakmayın kürü tamamlayın diyor canım sende öyle yapki faydasını görelim dimi ama a.s

dilnur gize iklimtuanna orays rufeyde serra umutlu 16 hepinize selammmmmmmmmm kızlar hihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…