Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

http://ticker.7910.org/an1cvcj0g410010NzY4NHN8ODc1OTExMWxhfHlvdXIgdGV4dA.gif

canım ozaman kullanıcı panelimden profilimi düzenleye gir
orda sayfanın en alt kısmında kilo kontrol cetveli falan yazar o boşluğa bu adresi yapıştır
değişiklikleri kaydet ok kaydirigubbakcemile5

ok dilnurcum saol canım benim allah sana en kısa zaman da diyer bütün arkadaşlara hamiş kalmayı nasip etsin.amin.

slm kızlar kusura bakmayın bu ara pek giremiyom kız kardeşimde evde izine ayrılmıs bugun burdaydı biraz moralim bozuktu acıl çıkış yaptım

beni repleyenler teskkür ederim benim verdiğim kişilerin bazıları bana rep vermiyo ama canları saolsun herkese tesşekkür tekrar ee ne var ne yok

slm canım hoşgeldin sordun mu soğanı doktoruna bende merak ettim valla kaydirigubbakcemile3

beni repleyenler teskkür ederim benim verdiğim kişilerin bazıları bana rep vermiyo ama canları saolsun herkese tesşekkür tekrar ee ne var ne yok
hoşgeldin canım ben hep veriyom valla repimi esirgemem senden sengözlerimebaksanab

citos2903+, dil_nur+, ESCALES+, mavi_qozlu, nilaykisir, rufeyde serra, sinemis84, sumos23 slmlar canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…