sen hastamısın hala iyileşemedinmi
HAYIRDIR NE MESAİSİ KUZUM :uhm:
selaaaam ben geldim nasılsınız kızlar?
he he desene sende bendensin 1,5 kilo vermişim ama nerden verdim bilmiyorum tartı yalan söylüyor bana kalırsadogrudur cnm
kıslar zayıflamaya karar verdım yuruyuse basladım 2 saat 6km yuruyorun dun akşam basladım:teytey:
günaydın kızlarrrr topik gene şenlenmiş varmı bakalım hamiş olan
hoşgeldin çarlicim ne haber kız sositosositosositosositosositosositogünaydın meleklerim ben çarli :roflol:
dur kız vereyim bende sana yerimsenibenyerimsenibenBENİ KİMSE REPLEMİYO YAAAAAAAAAsenağlama
selaaaam ben geldim nasılsınız kızlar?
güle güle cnm görüşürüz kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5neyse kızlar ben kaçar hepinize güzel günler ve hayırlı haberler aldığınız bir gün olur inşallahhhhhh :ecrin_bebek::CüvCüv:
hoşgeldin çarlicim ne haber kız sositosositosositosositosositososito
kızlar profil resmindeki benim
kızlar profil resmindeki benim
vildangel ve ESCALES hoşbulduk iyiyim ne olsun kıslarbiliyorsunuz ki adetim bitti 1 hafta korunmadım şakkıdı ama çok kötü sancım vardı dr gittim enfeksiyon dedi şimdi 1 hafta ilaç kullanıcam ve ilaç bitince bu ay korun dedi benim bebek fikri bi sonraki aya kaldı anlayacağınız Çok üzgünüm çoook
hayırlısı olsun cnm her işte bi hayır vardır sen kendini sıcak tut inşallah bidahaki aya mayalanırsınsırnaşık şey
bu mayalanmak tabirinide eltimin annesinden öğrendim
kadın hamile kalmaya mayalanmak diyiii:roflol::roflol:
saol cnm sanada günaydın hoşgeldinŞenizçok güzel çıkmışsın:)
günaydın arkadaşlar nasılsınız..ben geldim
hehhhehhe yaş maya kullansın daha güzel kabariiisırnaşık şeykocama söliim akşam beni mayalasın delikafadulden
VİldoŞ baktım canım..benzİyosun cİdden bu mavİlİ kadına...
Zayıf geldİn bana ayrıca..Çok hoŞsun bebİŞŞŞ
çok güzelmişsin canım benim vildancım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?