Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

sen hastamısın hala iyileşemedinmi

yok be şekerim nerdeee yat kalk yat kalk mayıştım heeee bide bu akşam yemeğe davetliyiz ne olcek bilmiyorum barada replerine iiiiiii bak tammmmı kızdırmayın len beniiiiiiiiiii alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nay nay nananay nay nananayyyyyyyyyyyyyyyyyyy amnında inmiş havuz başınaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aman aman yavrusunu sinek kapmış gördünmü amanıını yandım tiridine tridinr bandım ayyyyyyyyy hem hastalık hem sıkıntı bu hale getirdi beni yahuuuuu -tatlicadiarzu-

neyse kızlar ben kaçar hepinize güzel günler ve hayırlı haberler aldığınız bir gün olur inşallahhhhhh :ecrin_bebek::CüvCüv:

dogrudur cnm

kıslar zayıflamaya karar verdım yuruyuse basladım 2 saat 6km yuruyorun dun akşam basladım:teytey:
he he desene sende bendensin 1,5 kilo vermişim ama nerden verdim bilmiyorum tartı yalan söylüyor bana kalırsa
günaydın kızlarrrr topik gene şenlenmiş varmı bakalım hamiş olan

günaydın meleklerim ben çarli :roflol:
hoşgeldin çarlicim ne haber kız sositosositosositosositosositososito
BENİ KİMSE REPLEMİYO YAAAAAAAAAsenağlama
dur kız vereyim bende sana yerimsenibenyerimseniben
selaaaam ben geldim nasılsınız kızlar?

günaydın şekercim benim ne habersin bakemmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

neyse kızlar ben kaçar hepinize güzel günler ve hayırlı haberler aldığınız bir gün olur inşallahhhhhh :ecrin_bebek::CüvCüv:
güle güle cnm görüşürüz kendine iyi bakkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin çarlicim ne haber kız sositosositosositosositosositososito

hoşbuldum cnm ben iyiyim sen nasılsınŞeniz

vildangel ve ESCALES hoşbulduk iyiyim ne olsun kıslar biliyorsunuz ki adetim bitti 1 hafta korunmadım şakkıdı ama çok kötü sancım vardı dr gittim enfeksiyon dedi şimdi 1 hafta ilaç kullanıcam ve ilaç bitince bu ay korun dedi benim bebek fikri bi sonraki aya kaldı anlayacağınız Çok üzgünüm çoook

hayırlısı olsun cnm her işte bi hayır vardır sen kendini sıcak tut inşallah bidahaki aya mayalanırsınsırnaşık şey
bu mayalanmak tabirinide eltimin annesinden öğrendim
kadın hamile kalmaya mayalanmak diyiii:roflol::roflol:

kocama söliim akşam beni mayalasın delikafadulden

VıldoŞ baktım canım..benzıyosun cıdden bu mavılı kadına...
Zayıf geldın bana ayrıca..Çok hoŞsun bebıŞŞŞ

çok güzel çıkmışsın:)

günaydın arkadaşlar nasılsınız..ben geldim
saol cnm sanada günaydın hoşgeldinŞeniz
kocama söliim akşam beni mayalasın delikafadulden
hehhhehhe yaş maya kullansın daha güzel kabariiisırnaşık şey
VİldoŞ baktım canım..benzİyosun cİdden bu mavİlİ kadına...
Zayıf geldİn bana ayrıca..Çok hoŞsun bebİŞŞŞ

ayy cnm saol falla iltifatların için çok mersi cnmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…