olsun cnm biz senin sessizliğine alıştık zaten:1hug:sanırım 1 hafta daha burdalar cnm oyüzden size fazla takılamıyorum hayalet gibi gelip gidiyorum belki kızıyorsunuzdur bana slm bile vermiyor diye ama onların yanında rahat konuşamıyorum burayıda çok merak ediyorum
aynen öyle şekerim benziyorsun bayağa bide dedikleri gibi kiloluda değilsin anacım gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
etekmi giyiniyordun canım...valla bende hamiş kaldığımdan beri bi-iki kez kot giyfim bendede baskı oldu ara ara ağrı girdi..şimdi kumaş pantolonlarımı giyiniyorum rahatım..
bilmemki canım sıkıyo demek kot sert kumaş ya bide
ablacım hemen koydum kaldırmıştımda yerimsenibenvildan resim göremedim canım
merhaba kızlar nasılsınız?
nilüşş hamişlik nasıl gidiyo kııs mide bulantın falan varmı
isim düşündünüzmü
bak ben unisex isim buldum kızda olsa erkekte olsa koyabilin....topik ....nasıl isim ama :roflol:
dinur ...rufeyde... hakca......beryal...nohut nerde kaldınız artık gelin yaff
hlymms...huzeyfe...ayla...benbilirim...belenay...gize...okyanus...sessizdeniz...selra...sizdende hiç ses seda yok geliyosunuzda benmi göremiyorum yaa nerde bu devlet nerde bu millet :uhm:
topikte sinek avlar oldum
vildan resim göremedim canım
merhaba kızlar nasılsınız?
dinur ...rufeyde... hakca......beryal...nohut nerde kaldınız artık gelin yaff
hlymms...huzeyfe...ayla...benbilirim...belenay...gize...okyanus...sessizdeniz...selra...sizdende hiç ses seda yok geliyosunuzda benmi göremiyorum yaa nerde bu devlet nerde bu millet :uhm:
topikte sinek avlar oldum
herkese merhabaaa kızlar nasılsınız.a.s.a.s.
KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ANAM SEN NE YAZSAN KOMEDİ NERDEN BULUYORSAN BU KELİMELERİ :roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
kız biz burdayız ya sen beni sevmiyonmu he bak küserim sonra :çok üzgünüm:
vildancım grdüm çok hoşsun yani eşinde tam sivaslı tipi var benim eşimde öyledir
çok sefiyom ben gocişi:asigim:...ayrıcada kangallı cnm alkisalkisalkis
bende çok seviyorum benimkide gürünlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?