Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bende rep isterim roza ..ben cerdim valla şindii ...buarada çok bekletme bizi gel artıkk

olsun cnm biz senin sessizliğine alıştık zaten:1hug:
aynen öyle şekerim benziyorsun bayağa bide dedikleri gibi kiloluda değilsin anacım gamyoncuiremsugamyoncuiremsu

ayy saol cnm Şeniz

yok gülüm gabardin giyiniyordum kot giyineyim dedim bide midemde yanma var nedense ben üşüttüm heralde gene :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

nilüşş hamişlik nasıl gidiyo kııs mide bulantın falan varmı
isim düşündünüzmü
bak ben unisex isim buldum kızda olsa erkekte olsa koyabilin....topik ....nasıl isim ama :roflol:

dinur ...rufeyde... hakca......beryal...nohut nerde kaldınız artık gelin yaff
hlymms...huzeyfe...ayla...benbilirim...belenay...gize...okyanus...sessizdeniz...selra...sizdende hiç ses seda yok geliyosunuzda benmi göremiyorum yaa nerde bu devlet nerde bu millet :uhm:
topikte sinek avlar oldum

nilüşş hamişlik nasıl gidiyo kııs mide bulantın falan varmı
isim düşündünüzmü
bak ben unisex isim buldum kızda olsa erkekte olsa koyabilin....topik ....nasıl isim ama :roflol:

KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ANAM SEN NE YAZSAN KOMEDİ NERDEN BULUYORSAN BU KELİMELERİ :roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

kız biz burdayız ya sen beni sevmiyonmu he bak küserim sonra :çok üzgünüm:

biz buradayız ama..

KIZ ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN SENİN ANAM SEN NE YAZSAN KOMEDİ NERDEN BULUYORSAN BU KELİMELERİ :roflol::roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden
sırnaşık şey
kız biz burdayız ya sen beni sevmiyonmu he bak küserim sonra :çok üzgünüm:

kıs seni sefiyom sefmezmiyimŞeniz
sen burdasında diğerleri yok merakta kaldım:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…