Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

nilüfer nasıl hamişlik mide bulantısı uyku falan varmı inşallah olmaz güzel bi hamilleik geçiririsin ben 4 ay çok fenaydım her şey kokardı ıyy en çokta tavuk

kızlar ben bir şey sorcam ama ben uzun zamandan beri kot giyinmiyordum bugün giyineyim dedim tabi oara kemerde taktım şuan kasıklarıma bir baskı oldu anlamadım gitti neden acır ki bu anacım

iyi yapmışsın cnm hoşgeldinŞeniz
misafirlerin daha çok kalacakmı

sanırım 1 hafta daha burdalar cnm oyüzden size fazla takılamıyorum hayalet gibi gelip gidiyorum belki kızıyorsunuzdur bana slm bile vermiyor diye ama onların yanında rahat konuşamıyorum burayıda çok merak ediyorum

kızlar ben bir şey sorcam ama ben uzun zamandan beri kot giyinmiyordum bugün giyineyim dedim tabi oara kemerde taktım şuan kasıklarıma bir baskı oldu anlamadım gitti neden acır ki bu anacım

etekmi giyiniyordun canım...valla bende hamiş kaldığımdan beri bi-iki kez kot giyfim bendede baskı oldu ara ara ağrı girdi..şimdi kumaş pantolonlarımı giyiniyorum rahatım..
bilmemki canım sıkıyo demek kot sert kumaş ya bide

olsun be gülüm misafirlerin gidince gelirsin anacım bol bol görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…