Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Boşver millet ne derse desin. Sen moralini yüksek tut.

deyz soğan sende de etkisini hemen gösterdi demek süper ya :lepi:
inşallah işe yarar ya alkisalkisalkis

İnşallah banada gösteriri 2 gün oldu başlayalı sabah işe yetişmek için canım çıkıyo hemen kalk su koy kürünü yap balkona at soğusun falan

yeb albümü nasıl göremedin canım ya profil sayfama gir hafif aşağı kaydır sayfayı hemen sağ tarafta süprizzzzz

Arkadaş listesine girince gördüm canım nişan fotnuzda eşin daha büyük göstermi düğün fotonuzda çok genç gösteriyo sen ikisindede süpersin

Evettt
hoşbuldummm vildoşşş rep dağıtıomm gızzz
banada ver
repledim anacım hepiinizi

Bende isterim

kızlar benim de kociş geldi ondan erken gitcez dr birazdan çıkarım yani bana dua edin ne olur
Dualarım seninle canım ve diğer arkadaşlarla Rabbim gönlünüze göre hayırlıs sağlıklı evlat versin

arkadaşlar sumoş kaçar hadi byyyyyy

bysss

kızmazki kökten temizler beni sırnaşık şeysırnaşık şey

Son düzenleme:
Kızlar ben test yaptım negatİf

Üzülme canım bende yaptım benimde negatif napalım hayırlısı inşallah gelecek aya ben biraz erteleyip soğan kürü yapıcam düzenegireyim diye evde aldık bi 6 ay erteleyimde kredi borcu bitsin bebeğime 1 yıl üzretsiz izin alıp evde bakabilyim demi sanki 6 ay sonra şıp diye tuttuda :)

kıslar arkadaşlık teklifimi kabul edin litfen (onlar kendini biliyo ) bu topikte arkadaşım olmayan kalmasın
edin litfeeen

ben ovulasyon hesapladım ayın 26 sıyla 1i arası benim kocişe söyledim adam kurulu saat gibi hiçbi günü boş geçirmiyokaydirigubbakcemile3hihoyyyt:lepi:

hehehehe vildoş aynen kız akşam bende bahsettim ters ters baktı ama hasta olduğum içn bişi demdedi ama dedim arkaaşlar görsün.alırım gene dedim bişi demedi sırnaşık şeysırnaşık şey
söyledim akşama güzel bitelefon getircek dükkadan resimlrin foolarını almak için bakalım.Şeniz

şu alıntıyı sil canım yanlış yazmışım gene -tatlicadiarzu-
doğrusunu al düzelttim kaydirigubbakcemile3
valla seninkide pek kıskançmış anam benimkide gördü bu ne böyle dedi arada teftiş ediyo sırnaşık şey
bende arkadaşlarımdan başkası görmüyo dedim ozaman bişey demedi kötükedihüso

Çok teşekkür ederim canım
Benim kociş düğünden önce bakımsız tarzandı ben baktım sonra öyle oldu benden geçmiştir kesin enerjim insanı öyle gençleştirir :asigim:
Soğan kürününde inşallah faydasını görürsün canım en yakın zamanda

çık güzelim senide görelim salın şöyle bi topiktekaydirigubbakcemile2
bide dikkatimi ne çekti
seçmecemi yahu bu kk :sm_confused:
kızların hepsi güzel :içelim::hooray:

bende kabul edeyimmi bidaha bidaha arkadaşın olmak istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey:jeyyar:

sitede duble arkadaşlık sistemi yok malesef
uyanık seni duble olacan hemiii:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar siz benim zaten hep özel arkadaşlarım oldunuz seviyom sizi ...yalaka smileyi:roflol:

çık güzelim senide görelim salın şöyle bi topiktekaydirigubbakcemile2
bide dikkatimi ne çekti
seçmecemi yahu bu kk :sm_confused:
kızların hepsi güzel :içelim::hooray:

eeeeee ne sandın kuzum akkah için hepimiz güzel hatunlarız amma bebişlerle dahada güzelleşicz emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…