doğru söylüyorsun yeb ama çokta korkıyorum hemen olsun istiyorum nerdeyse 2sene olacak evleneli bizden çoooookkkk sonra evlenenlerin ebbekleri bile olacak neredeyse herkesin gözü üzerimizde ondan hemen olsun istiyorum biz zaten herkese düşünmüyoruz diyoruz ama onlar arkamızdan aaa bence olmuyo diyolar bende buna çok üzülüyorum
deyz soğan sende de etkisini hemen gösterdi demek süper ya :lepi:
inşallah işe yarar ya alkisalkisalkis
yeb albümü nasıl göremedin canım ya profil sayfama gir hafif aşağı kaydır sayfayı hemen sağ tarafta süprizzzzz
Evettttamam canım şimdi anlaşıldı niye göremediğiniz siz benim arkadaş grubumda yoksunuz ondan
ben özel albüm yapmıştım herkes bakamasın diye sadece arkadaşlarım görebiliyor
durun sizede teklif gödereyim öyle bakabilirsiniz kaydirigubbakcemile5
banada verhoşbuldummm vildoşşş rep dağıtıomm gızzz
repledim anacım hepiinizi
Dualarım seninle canım ve diğer arkadaşlarla Rabbim gönlünüze göre hayırlıs sağlıklı evlat versinkızlar benim de kociş geldi ondan erken gitcez dr birazdan çıkarım yani bana dua edin ne olur
arkadaşlar sumoş kaçar hadi byyyyyy
hoş geldin elif
Allah yardımcın olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah dualarımız seninle :Saruboceq:arkadaşlar sumoş kaçar hadi byyyyyy
Kızlar ben test yaptım negatİf
Kızlar ben test yaptım negatİf
sağol canım allah razı olsun canım bugün dr gitcem çatlatma tedavisine başlamak için ondan çok heyacnlıyım
kızmazki kökten temizler beni sırnaşık şeysırnaşık şey
şu alıntıyı sil canım yanlış yazmışım gene -tatlicadiarzu-kızmazki kökten temizler beni sırnaşık şeysırnaşık şey
ÜzgÜnÜmmmmmmmmmmmmmmmmm
üzülme canım yaaa hayırlısı olsun.:teselli:ÜzgÜnÜmmmmmmmmmmmmmmmmm
kıslar arkadaşlık teklifimi kabul edin litfen (onlar kendini biliyo ) bu topikte arkadaşım olmayan kalmasın
edin litfeeen
Çok teşekkür ederim canımBoşver millet ne derse desin. Sen moralini yüksek tut.
İnşallah banada gösteriri 2 gün oldu başlayalı sabah işe yetişmek için canım çıkıyo hemen kalk su koy kürünü yap balkona at soğusun falan
Arkadaş listesine girince gördüm canım nişan fotnuzda eşin daha büyük göstermi düğün fotonuzda çok genç gösteriyo sen ikisindede süpersin
Evettt
banada ver
Bende isterim
Dualarım seninle canım ve diğer arkadaşlarla Rabbim gönlünüze göre hayırlıs sağlıklı evlat versin
bysss
hehehehe vildoş aynen kız akşam bende bahsettim ters ters baktı ama hasta olduğum içn bişi demdedi ama dedim arkaaşlar görsün.alırım gene dedim bişi demedi sırnaşık şeysırnaşık şey
söyledim akşama güzel bitelefon getircek dükkadan resimlrin foolarını almak için bakalım.Şeniz
bende kabul edeyimmi bidaha bidaha arkadaşın olmak istiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey:jeyyar:
çık güzelim senide görelim salın şöyle bi topiktekaydirigubbakcemile2
bide dikkatimi ne çekti
seçmecemi yahu bu kk :sm_confused:
kızların hepsi güzel :içelim::hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?