Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

kız kayra banada olyo o valla çözemedim aklıma ne gelirse yemek istiyom vallasırnaşık şey

desene ev bereketli geldi alkisalkisalkis
Bende mecburen derli toplu olmak zorundayım malum bizimkile üst katta ama bazen öyle bir anım oluyoki hiçbişey yapasım gelmiyo kendime bile bekmıyom valla saçımı bile taramaya üşendiğim anlarım var valla ogün içimden pasaklı olmak geliyo sırnaşık şey

kızlar benim de kociş geldi ondan erken gitcez dr birazdan çıkarım yani bana dua edin ne olur

merhaba kızlarrr sumos ne için dua istiyorsun bilmiyorum ama Allah her şeyi gönlünce versin cnm

bende bazen öyle oluyom cnm arada geliyolar-tatlicadiarzu- aha bu smileye benziyom bazen-tatlicadiarzu-..................sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar benim de kociş geldi ondan erken gitcez dr birazdan çıkarım yani bana dua edin ne olur

allah yardımcın olsun gönlündeki meleği versin cnm sana :Saruboceq: güle güle git:1hug:

valla bu smiley o hale cuk oturdu ahanda böyle oluyom valla -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
sende albüm yap kıs olmuyomu kocikin kızarmı onada bilmiyomki fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…