ekledim cnm ben teklif edecektim sen ettin arkadaş listeme hoşgeldin sefalar getirdin Şenizkız vildan eklesene benide arkideş olarak mrk ettim kız seni
ettim cnm :lepi:vildan ben sana gönderdim bari kabul et
kız vildoş hala duruyomu resim
desene ev bereketli geldi alkisalkisalkiscnm eklerim seve seve ama ben albüm yapmadım profil resmine koymuştum
hee kıs ama ben artık evi hergün topluyom süpürüyom
benim üst komşum görümcemin nişanlısının teyzesi çat kapı gelebilir
kaynanasıda burda kalıyo şimdi
bide eskiden bana kimse gelmez aramaz sormazdı bu eve talındım gelenin gidenin haddi hesabı yok
allah eksikliğini vermesin misafirin bereketiyle geliyolar
:1hug:
merhaba kızlarrr sumos ne için dua istiyorsun bilmiyorum ama Allah her şeyi gönlünce versin cnm
mrb canım hoşgeldinmerhaba kızlarrr sumos ne için dua istiyorsun bilmiyorum ama Allah her şeyi gönlünce versin cnm
bende bazen öyle oluyom cnm arada geliyolar-tatlicadiarzu- aha bu smileye benziyom bazen-tatlicadiarzu-..................sırnaşık şeysırnaşık şeydesene ev bereketli geldi alkisalkisalkis
Bende mecburen derli toplu olmak zorundayım malum bizimkile üst katta ama bazen öyle bir anım oluyoki hiçbişey yapasım gelmiyo kendime bile bekmıyom valla saçımı bile taramaya üşendiğim anlarım var valla ogün içimden pasaklı olmak geliyo sırnaşık şey
kızlar benim de kociş geldi ondan erken gitcez dr birazdan çıkarım yani bana dua edin ne olur
valla bu smiley o hale cuk oturdu ahanda böyle oluyom valla -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-bende bazen öyle oluyom cnm arada geliyolar-tatlicadiarzu- aha bu smileye benziyom bazen-tatlicadiarzu-..................sırnaşık şeysırnaşık şey
allah yardımcın olsun gönlündeki meleği versin cnm sana :Saruboceq: güle güle git:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?