hakikaten canım ya hepside güzel bende farkındayım :enbuyukkk:çık güzelim senide görelim salın şöyle bi topiktekaydirigubbakcemile2
bide dikkatimi ne çekti
seçmecemi yahu bu kk :sm_confused:
kızların hepsi güzel :içelim::hooray:
şu alıntıyı sil canım yanlış yazmışım gene -tatlicadiarzu-
doğrusunu al düzelttim kaydirigubbakcemile3
valla seninkide pek kıskançmış anam benimkide gördü bu ne böyle dedi arada teftiş ediyo sırnaşık şey
bende arkadaşlarımdan başkası görmüyo dedim ozaman bişey demedi kötükedihüso
he valla kızlarımızın hepsi güzelçık güzelim senide görelim salın şöyle bi topiktekaydirigubbakcemile2
bide dikkatimi ne çekti
seçmecemi yahu bu kk :sm_confused:
kızların hepsi güzel :içelim::hooray:
sitede duble arkadaşlık sistemi yok malesef
uyanık seni duble olacan hemiii:jeyyar:sırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar siz benim zaten hep özel arkadaşlarım oldunuz seviyom sizi ...yalaka smileyi:roflol:
öhöö öhöööeeeeee ne sandın kuzum allah için hepimiz güzel hatunlarız amma bebişlerle dahada güzelleşicz emin ol
hakikaten canım ya hepside güzel bende farkındayım :enbuyukkk:
Desene bu yüzden diyolar insanın bahtı güzel olsun diye sırnaşık şey
onu biliyom canım öğrendim artık msn de veremiyon ya şutarafagittidüzelttim cnm alıntıyı sildim yanikaydirigubbakcemile3
benim kocik öyle kıskanç işte kabul etmez asla kaydirigubbakcemile ne desem boş hiç çabalamam bilekafamçokkarıştı
öhöö öhöööallah kocişlerimize ve yavrılarımıza bağışlasın bizi:Saruboceq:
hee güzel ve kısırık demi sırnaşık şeysırnaşık şey
Ben okadar açık yazamadım dı acı ama gerçek dost acı söylermiş sen hallettin canım :roflol::roflol::roflol:öhöö öhöööallah kocişlerimize ve yavrılarımıza bağışlasın bizi:Saruboceq:
güle güle canımcanlarım ben çıkıyorum görüşürz yarın öpüldünüz hepiniz
hoşgeldin canım slm a.s.AYSEN74, dezy, dil_nur, elif..timureren, gize, vildangel+, yeb2004 slm arkadaşlar
hehhehhehkaydirigubbakcemile5 aynen öylesırnaşık şeyonu biliyom canım öğrendim artık msn de veremiyon ya şutarafagitti
Ama oda haklı tabi bişey diyemeyiz karısı güzel adamın kıskanıyo olacak okadar :jeyyar:
gerçekler acıdır cnm sırnaşık şeyay vildoş allah seni varya:roflol::roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey
Ben okadar açık yazamadım dı acı ama gerçek dost acı söylermiş sen hallettin canım :roflol::roflol::roflol:
Hoşbuldum canım ama ben burdaydım tşkyeb2004 sende h.g.
Kesinlikle senden geçmiştir canımcım. İnşşallah faydasını görürümÇok teşekkür ederim canım
Benim kociş düğünden önce bakımsız tarzandı ben baktım sonra öyle oldu benden geçmiştir kesin enerjim insanı öyle gençleştirir :asigim:
Soğan kürününde inşallah faydasını görürsün canım en yakın zamanda
Deme kız öyle allah emiöhöö öhöööallah kocişlerimize ve yavrılarımıza bağışlasın bizi:Saruboceq:
Aminn
onu biliyom canım öğrendim artık msn de veremiyon ya şutarafagitti
Ama oda haklı tabi bişey diyemeyiz karısı güzel adamın kıskanıyo olacak okadar :jeyyar:
AYSEN74, dezy, dil_nur, elif..timureren, gize, vildangel+, yeb2004 slm arkadaşlar
tekrar teşekkür ederim canım sen nerelerdesin bakim yokolup duruyon kaydirigubbakcemileHoşbuldum canım ama ben burdaydım tşk
Kesinlikle senden geçmiştir canımcım. İnşşallah faydasını görürüm
Deme kız öyle allah emi
kıskancak tabii kıskanmazsa sorun
Deme kız öyle allah emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?