Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

bu arada canım geçmiş olsun umarım çabuk geçer başın ağrıyorsa çok kötü bir şey benden iyi bilen olmaz heralde

Yok canım herkes dağılır bir taraflara bazen ondan yoksa niye unutulasın sen düşünme böyle şeyler :1hug:

sağol cnm.bende bakıyorum siteyi araştırıyorum nerde ne var kullanma klavuzunu okuyorum desem olur sanırım.birazda rahatsızım pek keyfim yok bugün

sağol cnm.bende bakıyorum siteyi araştırıyorum nerde ne var kullanma klavuzunu okuyorum desem olur sanırım.birazda rahatsızım pek keyfim yok bugün
geçmiş olsun canım sende mi rahatsızsın :teselli:
neyse tatlım benimde çıkmam lazım acil kayınbaba geldi muhabbetimize sonra devam ederiz ok öptüm seni a.s.

Bilmezmisin hep böyle olur gelmez gelmez en olmadık anda birinin geleceği tutar kafamçokkarıştı
artık misafiri geri çeviremiycene göre kaplıca işi yatar başka bir güne ayarlarsınız herhalde

misafirleri kapıdan yolcu edip hemen çıkacaz evden cnm kocişle konuştuk iptal edemem havuz kiralıycaz 2 saatliğine
bide sıcak su benim yumoşlarımın gelişip büyümesi lazım gitmem lazım bağane bağanenaniknaniknaniknanik

ya arkadaşlar benim rahmimde yaravarmış parça alıp patolojiye gönderdi doktor iyi çıkarsa yakıcaz o zaman hamile kalbilirsin dedi sizce yaktırmalımıyım korkuyorumda yada aşılamamı yaptırsam diyorum belki ikiz doğar ne dersiniz:)

oldu bak en sonunda bim bam bom rüyaları gerçek oldu bim bam boooooom
duyduk duymadık demesin topikte hiçkimse
Nilüferin bebişi geliyoooooooo ohhh işte

oldu bak en sonunda bim bam bom rüyaları gerçek oldu bim bam boooooom
duyduk duymadık demesin topikte hiçkimse
Nilüferin bebişi geliyoooooooo ohhh işte

çok beğendim canım çok şekersin bitanem allahım hepinize yaşatsın bu dönemimizi birlikte geçirelim işallah:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Bende gittim oylata kaç kerede benim yumoşlara tesir etmedi nedense sırnaşık şey

mrb niloşum bugün hiç yoktun anca gelmişin nerelerdeydin
neyse ben şöyle bir bakmaya geldiydim geldiğim gibi gidiyomkaydirigubbakcemile3
size iyi muhabbetler

gidiyonmu canikom kızz ateş almayamı geldin....bende eve erke geldim canım yemek koydum toppiğimize geldim ...gündüz sabah burdaydım sonra çizim geldi ...dahada bitiremedim yarın sabah halledicem artıkk..öğledensonraya bitirmem lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…