- 28 Nisan 2009
- 1.339
- 29
- 158
hoşgeldin canım yeni gördüm k.bakma oda ne demek herkes geçmişi okuyor galiba ondan bir sakinlik var topikte yanlış anlama Şeniz
saol tatlımgüle güle canım geçmiş olsun :teselli:
ne olduki başına canım benim
Yok canım herkes dağılır bir taraflara bazen ondan yoksa niye unutulasın sen düşünme böyle şeyler :1hug:topik beni unuttu sandım:çok üzgünüm:
Yok canım herkes dağılır bir taraflara bazen ondan yoksa niye unutulasın sen düşünme böyle şeyler :1hug:
geçmiş olsun canım sende mi rahatsızsın :teselli:sağol cnm.bende bakıyorum siteyi araştırıyorum nerde ne var kullanma klavuzunu okuyorum desem olur sanırım.birazda rahatsızım pek keyfim yok bugün
geçmiş olsun canım sende mi rahatsızsın :teselli:
neyse tatlım benimde çıkmam lazım acil kayınbaba geldi muhabbetimize sonra devam ederiz ok öptüm seni a.s.
Bilmezmisin hep böyle olur gelmez gelmez en olmadık anda birinin geleceği tutar kafamçokkarıştı
artık misafiri geri çeviremiycene göre kaplıca işi yatar başka bir güne ayarlarsınız herhalde
ya arkadaşlar benim rahmimde yaravarmış parça alıp patolojiye gönderdi doktor iyi çıkarsa yakıcaz o zaman hamile kalbilirsin dedi sizce yaktırmalımıyım korkuyorumda yada aşılamamı yaptırsam diyorum belki ikiz doğar ne dersiniz:)[/QUOTBAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİT
oldu bak en sonunda bim bam bom rüyaları gerçek oldu bim bam boooooom
duyduk duymadık demesin topikte hiçkimse
Nilüferin bebişi geliyoooooooo ohhh işte
ya arkadaşlar benim rahmimde yaravarmış parça alıp patolojiye gönderdi doktor iyi çıkarsa yakıcaz o zaman hamile kalbilirsin dedi sizce yaktırmalımıyım korkuyorumda yada aşılamamı yaptırsam diyorum belki ikiz doğar ne dersiniz:)[/QUOTBAŞKA BİR DOKTORA DAHA GİT
bi arkadaşım yaktırmıştı yarasını..acımadı demişti.
Bende gittim oylata kaç kerede benim yumoşlara tesir etmedi nedense sırnaşık şeymisafirleri kapıdan yolcu edip hemen çıkacaz evden cnm kocişle konuştuk iptal edemem havuz kiralıycaz 2 saatliğine
bide sıcak su benim yumoşlarımın gelişip büyümesi lazım gitmem lazım bağane bağanenaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?