Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

Ewet canım yeniyim..yani yine oldu biraz da yeni sayılırım..:) neyse..Ben pkoluyum,1 tane oğlum war şimdi 2. yi istiyorum,6 aydır bekliyoruz ama olmadı..dertleşmek ve bilgiler paylaşmak için katıldım kulube..öyle işte..Sende durumlar ne? :)

İyiy akşamlar rufeyde..Nasılsın?daha önce konuşmuştuk seninle..hatırladın mı bilmem :) bişi sormak istiyorum,rufeyde nin anlamı nedir?

h.g. aramıza canım ben 9 aylık evliyim sekiz aydır bebiş istiyom halen olmadı 22 yasımdayım tedavi görmüyom çünkü hiç dr görünmedim benim meselem bu sadece bekliyomm

ıyiy akşamlar rufeyde..Nasılsın?daha önce konuşmuştuk seninle..hatırladın mı bilmem :) bişi sormak istiyorum,rufeyde nin anlamı nedir?
iyi akşamlar:)
slm canım hatırladım:)
rufeydeeygamber efendimiz zamanında savaşta hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi

h.g. aramıza canım ben 9 aylık evliyim sekiz aydır bebiş istiyom halen olmadı 22 yasımdayım tedavi görmüyom çünkü hiç dr görünmedim benim meselem bu sadece bekliyomm
Sağol canım.Dr a gitmelisin bence,yani bebek istiyosan zaten önce bir dr a görünüp muayene olmanda yarar war zaten,hormonlarına fln da baktırırsın hem.Hayırlısı tabi bu işler..Zamanını sadece Rabbim biilir.Ama yine de 6 ay içinde hamile kalınmadığında dr a gitmeyi tavsiye ediyolar canım..

iyi akşamlar:)
slm canım hatırladım:)
rufeydeeygamber efendimiz zamanında savaşta hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi
Ne güzel..Ben de çok beğendim ismi. :) benim ismim de Nesibe.Efendimiz (SAV) ile aynı safta savaşan iilk kadın sahabenin adıymış..İsmimi sewiyorum,mana olarak da asil kadının wasfı anlamındaymış.Bu arada Serra ismini de çok severim. :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…