Selam kızlar,hayırlı akşamlar..nasılsınız?
rufeyde döndümm
kendi kendime konusuyom oysa akşamlarıda geliyodunuzz nie gelmedinizz bugunn bakımm gidiyom ben
Ewet canım yeniyim..yani yine oldu biraz da yeni sayılırım..:) neyse..Ben pkoluyum,1 tane oğlum war şimdi 2. yi istiyorum,6 aydır bekliyoruz ama olmadı..dertleşmek ve bilgiler paylaşmak için katıldım kulube..öyle işte..Sende durumlar ne? :)
iyi akşamlar:)ıyiy akşamlar rufeyde..Nasılsın?daha önce konuşmuştuk seninle..hatırladın mı bilmem :) bişi sormak istiyorum,rufeyde nin anlamı nedir?
slm canım hatırladım:)
rufeydeeygamber efendimiz zamanında savaşta hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythele şükür herkes geliyo teker teker dimi rufeydecimm sesimimi duydular ne kaydirigubbakcemile3
zaten Allah nasip ederde kızım olursa ismi rufeyde serra olacak inşallahkıs ismi güzel olur rufeyde serra ne güzel isim olur valla canım
hga.s.beeende varııııım bendeeeeealkisalkisalkis
ben koçişi bi kandırıtyım geliyom
size kendimle ilgili bişi anlatcam kaçmayınn tamam muu
mızıkçılar sizi
Sağol canım.Dr a gitmelisin bence,yani bebek istiyosan zaten önce bir dr a görünüp muayene olmanda yarar war zaten,hormonlarına fln da baktırırsın hem.Hayırlısı tabi bu işler..Zamanını sadece Rabbim biilir.Ama yine de 6 ay içinde hamile kalınmadığında dr a gitmeyi tavsiye ediyolar canım..h.g. aramıza canım ben 9 aylık evliyim sekiz aydır bebiş istiyom halen olmadı 22 yasımdayım tedavi görmüyom çünkü hiç dr görünmedim benim meselem bu sadece bekliyomm
Ne güzel..Ben de çok beğendim ismi. :) benim ismim de Nesibe.Efendimiz (SAV) ile aynı safta savaşan iilk kadın sahabenin adıymış..İsmimi sewiyorum,mana olarak da asil kadının wasfı anlamındaymış.Bu arada Serra ismini de çok severim.iyi akşamlar:)
slm canım hatırladım:)
rufeydeeygamber efendimiz zamanında savaşta hemşirelik yapan bir sahabe hanımın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?