Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

İyi akşamlar kızlar ben de geldim,dün nette biraz araştırma yaptım burda da bi arkadaş yazmıştı sanırım.İbrahim Saraçoğlunun sitesinde tarifleri var,hamile kalmak isteyenler soğan kürü ve incir kürü uyguluyorlarmış,bir vatandaş yorumunda şöyle yazmış;yıllardır çocuk istiyoruz bu kürleri yaptık eşim hamile çocuk isteyenler kesinlikle denesin ve birçok yorum var bu kürleri denedim hamileyim diye,erkekler içinde keçiboynuzu kürü var,ben bugün soğan kürüne başladım eşime de keçi boynuzu aldım kaydirigubbakcemile3 bakalım ne olacak,bence sizlerde deneyin çünkü iyi sonuç alan çok kişi yazmış umutlandım.Allah nasip etsin hepimize hayırlısıylahihoyyyt

Walla bende pko war..Soğan kürünü 1 kere uyguladım,aslında pkolular 10 günlük kürleri 4-5 ay uygulamalıymış,1 ay yapabildim hepsi bu ama dediği gibi aslında uygulasam geçicekti belki,etkileri olumluydu..Üşengeçlik walla bendeki. :1no2:

diloş neden ya kal..
test yaptım negatıff sansım cok azdı evde yoktum ama buay gende canım sıkıldı ya inancım yok benım artık

Evet tadı çok hoş değil ama azimle sonuna kadar yapmak lazım ben okuduğum yorumlardan sonra dişimi sıkıp yapayım dedim,sen de ihmal etme sonucu iyi olursa değer:dance:

aman ya sinir oluyorum millet bişiy yapmadan kalıyor valla cnm sıkkın hiç annen olamıcakmısım gibi gelıyor

slm nsn yenımısın cnm
sen ne zamandır istiyrsun
pastacımısın
Benim 1 tane oğlum war,2. yi istiyorum..6 aydır bekliyorum..Klomenle tedavi görüyorum,bakalım hayırlısı..
Yaniii kendi çapımda ewde yapıp satıp burs çıkarıyorum,şekerr hamurlu pastalara ilgim war diyelim.. yerimseniben

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…