aman ya sinir oluyorum millet bişiy yapmadan kalıyor valla cnm sıkkın hiç annen olamıcakmısım gibi gelıyor
hga.s.slm bende geldiiiiiimmm
hgbende geldim kızlar ama fazla kalamıycam
aman ya sinir oluyorum millet bişiy yapmadan kalıyor valla cnm sıkkın hiç annen olamıcakmısım gibi gelıyor
kociş kızıyo ya canım kurtlar vadisi bitene kadar vaktim var kaydirigubbakcemile3diloş neden ya kal..
test yaptım negatıff sansım cok azdı evde yoktum ama buay gende canım sıkıldı ya inancım yok benım artık
Doğru tatlım,haklısın.Ben bi daha içiyim bari.Evet tadı çok hoş değil ama azimle sonuna kadar yapmak lazım ben okuduğum yorumlardan sonra dişimi sıkıp yapayım dedim,sen de ihmal etme sonucu iyi olursa değer:dance:
bende anlamıyom valla nasıl kalıyorlarsa hemen
CADIARZUCADIARZU
evet canım yumurtlama zamanında içerseniz hamile kalmayı düşünen bayanlar için düşük tehlikesi oluşturuyormuşDoğru tatlım,haklısın.Ben bi daha içiyim bari.
Bu arada kızlar adaçayı sadece yumurtlama zamanına kadar içiliyomuş biliyosunuz di mi..Ben öyle okumuştum..
fisfisfis
benbilirim, dil_nur+, dyd+, ebta, nsb, rufeyde serra, xxxcisemxxx+ piişşştt yirim sizi
benbilirim, dil_nur+, dyd+, ebta, nsb, rufeyde serra, xxxcisemxxx+ piişşştt yirim sizi
oy bende seni yirim kıs tatlı şey naber Şenizbenbilirim, dil_nur+, dyd+, ebta, nsb, rufeyde serra, xxxcisemxxx+ piişşştt yirim sizi
bünye meselesi,vücudun kendini hazır hissetmesi falan filan işte,imtihan hepsi;ama birgün o güzel duyguyu bizde tadarız inş. geç olsun temiz olsun ben de 2 yıldır evliyim 1 yılı geçkindir istiyoruz,nasip işte:sm_confused:
canlarım resimlerime yorum yaptınız beni begendiniz güzelim demiycem rabbim herkese ayrı bi güzellik vermiş ama kusursuz değilim yani ben yedi yasımdan beri işitme cihazı kullanıyorum yani işitme kaybından dolayı ama telle konusuyorum bu cihazla duyuyorum onsuz ses duyamıyom yani o cihaz olmadıgı zaman biri seslense duymuyom yani bunu anlatacaktım sizlerle paylaşmak istedim
canlarım resimlerime yorum yaptınız beni begendiniz güzelim demiycem rabbim herkese ayrı bi güzellik vermiş ama kusursuz değilim yani ben yedi yasımdan beri işitme cihazı kullanıyorum yani işitme kaybından dolayı ama telle konusuyorum bu cihazla duyuyorum onsuz ses duyamıyom yani o cihaz olmadıgı zaman biri seslense duymuyom yani bunu anlatacaktım sizlerle paylaşmak istedim
Allah başka dert keder vermesin canım sıkma canını :1hug:canlarım resimlerime yorum yaptınız beni begendiniz güzelim demiycem rabbim herkese ayrı bi güzellik vermiş ama kusursuz değilim yani ben yedi yasımdan beri işitme cihazı kullanıyorum yani işitme kaybından dolayı ama telle konusuyorum bu cihazla duyuyorum onsuz ses duyamıyom yani o cihaz olmadıgı zaman biri seslense duymuyom yani bunu anlatacaktım sizlerle paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?