Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

diloş neden ya kal..
test yaptım negatıff sansım cok azdı evde yoktum ama buay gende canım sıkıldı ya inancım yok benım artık
kociş kızıyo ya canım kurtlar vadisi bitene kadar vaktim var kaydirigubbakcemile3
Olsun canım ya üzülme sen kürlere devam et çalışmalarıda sıkı tut bence :jeyyar:

Evet tadı çok hoş değil ama azimle sonuna kadar yapmak lazım ben okuduğum yorumlardan sonra dişimi sıkıp yapayım dedim,sen de ihmal etme sonucu iyi olursa değer:dance:
Doğru tatlım,haklısın.Ben bi daha içiyim bari.
Bu arada kızlar adaçayı sadece yumurtlama zamanına kadar içiliyomuş biliyosunuz di mi..Ben öyle okumuştum..
fisfisfis

benbilirim, dil_nur+, dyd+, ebta, nsb, rufeyde serra, xxxcisemxxx+ piişşştt yirim sizi

bende anlamıyom valla nasıl kalıyorlarsa hemen
CADIARZUCADIARZU

bünye meselesi,vücudun kendini hazır hissetmesi falan filan işte,imtihan hepsi;ama birgün o güzel duyguyu bizde tadarız inş. geç olsun temiz olsun ben de 2 yıldır evliyim 1 yılı geçkindir istiyoruz,nasip işte:sm_confused:

Doğru tatlım,haklısın.Ben bi daha içiyim bari.
Bu arada kızlar adaçayı sadece yumurtlama zamanına kadar içiliyomuş biliyosunuz di mi..Ben öyle okumuştum..
fisfisfis
evet canım yumurtlama zamanında içerseniz hamile kalmayı düşünen bayanlar için düşük tehlikesi oluşturuyormuş
oyüzden dikkatli tüketilmesi lazımmış yerimseniben

inşallah bizimde olcak birgün bebişlerimiz inşallah

aman canım benim gözlüklerimde 8 numara
boşver gitsin sonuçta gözlügüm var ya olmasaydı
seninde cihazın varmış ya olmasaydı
iyiki var çok şükür
dimi ama:)

Kızlar walla kimse hiç ümitsizliğe falan kapılmasın,ben de kapılıyorum bazen tabi insanlık hali ama :) siz kapılmayın..Bakın dedim ya pkoluyum ben,oğluşuma hamile kalmadan önce doğum kontrol hapı kullandım 6 ay kadar,pko için tedavidir zaten dk hapı.Bıraktıktan 4 ay sonra hamile kaldım,tedavisiz ilaçsız.Pkolular için %50 dir şans doğal yollarla hamile kalma şansı.Rabbim e bunun için şükrediyorum hep..Günlerce ya çocuğum olmazsa diye ağladığımı biliyorum..Bak şimdi 2. yi bekliyoz bekliyoz gelmiyo ama biliyorumki Allah büyük..Rabbim hepimize nasib etsin birer bebiş İNŞALLLLAAAHHH YA RABBİMMM..UMUTSUZLUK YOK! yerimseniben

Olsun önemli olan insanın yüreği değilmi,yoksa hepimizin bir kusuru var,o da senin imtihanın Allah beterinden korusun canım

Allah başka dert keder vermesin canım sıkma canını :1hug:

ıklımtuna slm cnm
rufeyda eylulden berdıır istiyorum ondan 3ay cık evde yoktum yada eesım yoktu gerısındede fazla çalışma olmadı dıyebılırız ama bunalr ı dıyırum sonrada dıyorumkı kendını kandırıyrsun sonucta osla olurdu insanalr eslerınde ayrı kalıyor farklı memleketelrde ama hamıle kalabılıyor olmuyor işte benım olmıcakta hissedıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…