kızlar gunaydın kimse yoktur dedımmmm ama
kızlar yuzumu bile yıkamadan buraya geldımmm sacma ir heyecan belkı ama.dun hatrlarsınız test yaptım yazmıştım bugun benım adet gunum 1 şubat 3mart 1nisan son adet tarıhlerım bugun beklıyordum.ama cok sancım yokk .dun yapmıştım ya test çöpe attım tek çizği cıkmıştı dedım sabah bakayım çok çok silik 2,ci çizgide cıkmıs biliyorum bu yanıltıcı ama su kafamı kurcalada daha önce gene böle sabah çöten bakmıştım kabak gibi tek çizği duruyrdu.ama bundada cok cok silik 2,çizgi var.birde sayet hamıleysem dedım ya evde yoktum eve 10gun evvel geldım yanı en cok 1haftalık fln hamıleyımdır acaba dedım oda etkı edermıs zorla hamıle kalmayamı çalışıyorum bişey yazın yaa umutlanmıymmı
kızlar gunaydın kimse yoktur dedımmmm ama
kızlar yuzumu bile yıkamadan buraya geldımmm sacma ir heyecan belkı ama.dun hatrlarsınız test yaptım yazmıştım bugun benım adet gunum 1 şubat 3mart 1nisan son adet tarıhlerım bugun beklıyordum.ama cok sancım yokk .dun yapmıştım ya test çöpe attım tek çizği cıkmıştı dedım sabah bakayım çok çok silik 2,ci çizgide cıkmıs biliyorum bu yanıltıcı ama su kafamı kurcalada daha önce gene böle sabah çöten bakmıştım kabak gibi tek çizği duruyrdu.ama bundada cok cok silik 2,çizgi var.birde sayet hamıleysem dedım ya evde yoktum eve 10gun evvel geldım yanı en cok 1haftalık fln hamıleyımdır acaba dedım oda etkı edermıs zorla hamıle kalmayamı çalışıyorum bişey yazın yaa umutlanmıymmı
günaydınlar sevgi kelebeklerim .herkesin cuması mübarek olsun .ben 2 gündür giremedim pc ye virüs girmiş eşim yaptırdı şükür kavuştum sizlere.nasılsınız herkes iyidir inşallah .varmı güzel yeni haberler.allah herkesin gönlüne göre versin.
bu arada ben çarşamba günü doktoruma gittim kontrole.4 lü test sonucumuz iyi çıktı.veeeeeeeeeeeeeeeeee nohutumun cinsiyetini öğrendik .tahmin edin meraklanın ezcik kaydirigubbakcemile3
Allahım bu mÜbarek cuma gÜnÜ tÜm rahmetİnİ kullarının Üzerİnden Çekme hastalara Şİfa borÇlulara eda bebek bekleyenlere hayırlı saĞlıklı evlatlar nasİp eyle ya rabbİm amİİİİİİİİİİİİİİnnnnnnnnnnnnnnn
gunaydın kıslarrr
aaammmmiiiiiinnnnnn canım
günaydın hanımlar cumanız mübarek olsun
günaydın fıstıklar hayırlı cumalar.beryalcimmmmm hoşgeldin şekerim nasılsınız bakalım bebişle napıyo:ecrin_bebek:
erkektır kesın beryallll
bu yıl kız olan görmedım anam oğlan senesı.coks evındım saglıklı olmasına önemlı olan bu
sağolun kızlar tmm ozaman umutlanmıyım bunu bende düşündum ama genede umutlandım :)) yok cnm tekrarlanamam pazartesıye kadar olmasam ogun kantestı yaptrırım.sağol mınnışlar kızlar szi nıye erkencısınız bugun tatıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?