Hamile kalmak isteyenler(kaç kişi kaldık?)

teyzoşlar ben geldim ben nohut yani erkek nohut .
cinsiyetim zorda olsa belli oldu erkekmişim ben .
çarşamba günü annemle doktora gittik ben kendimi göstermemek için elimden geleni yaptım .takla attım doktora popomu döndüm el salladım amuda bile kalktım ama doktor amca anneme dediki sen git dışarı su iç yemek ye bir şeyler iç karnın şişsin o zaman bu yaramaz ters döner ve kendini gösterir.annem dururmu hiç hemen 3 ayran 3 bardak ta su içti ve yarımsaat sonra tekrar doktor amcanın yanına gittik veeeeeeeeeeeeeeeeeee gösterdim pipimi
erkektim ben .biliyodum ben ama annemle bababm çok merak etsin diye göstermiyodum kendimi ama öğrendi artık herkes ben erkek bir nohutum adımda semih doruk olacak .yani adım doruk göbek adım semih .ama annem semih doruk yazılsın dedi ismi nüfusta .ama adım doruk çok memnun oldum sizlerle tanıştığıma .teyzoşlarım benim .hadi hepiniz verin bakim bi dudak :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

hayırdır tatlım sadece nezle grip olayımı yoksa başka bişeymi var ne oldu :sm_confused:

jinekolog yolu yani bilmiyorum kasıklarımda sancı ve sertlik var dün gece acile gittik eşimle kendi dr yoktu birde ona gidicm bakalım bide regl biteli 15 gün oldu ama benden hala damla damla kahverengi lekeler geliyo korkuyorum yaa

nsb eliftimureren sizede meraba hoşgeldiniz hanımlar günaydıııınnnn kaydirigubbakcemile5

amanda aman teyzesinin nohutu neden gösterdinki annene kendini sürprizi bozdun ama olsun bizede sürpriz oldu hoşgeldin dorukkkkk

tekrar hayırlı olsun Allah onu hayırlı sağlıklı ve sihattli dünyaya getirsin canım

geçmiş olsun şekerim ya korkma bişey deildir sen bu aralar dedin ya cam sildim falan kendini yordun herhalde ondan devam ediyo agrıların koorkma be şekerim yoktur bişey :1hug:

inanmıyorum hemde erkek allah kucanada almayı nasip etsin canım çooookkk sevindim yakışıklı doruk bey sanada slm

tekrar hayırlı olsun Allah onu hayırlı sağlıklı ve sihattli dünyaya getirsin canım

yerim ben o pipili nohutu bu arada sayın doruk bey benimde bir kızım olursa irtibatta olalım ne dersin annesi sor bakalım doruga ne der ben şimdiden dünürlük teklifi yapayımda kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…